Nagyon elvagyok keseredve. Ha vkire azt mondják, hogy csúnya, annak mennyi alapja lehet? Rád mondták már? Nevettek ki?
Sziasztok!
Egy szerintem átlagos lány vagyok, nem tartom magam vmi szépnek. Már párszor hallottam, ahogyan a suliban azt mondják rám, hogy jajj de csúnya ez a lány:(((((((( Először arra gondoltam, hogy talán nem is rám mondták, mivel ez akkor hallottam, amikor a folyósóóón mentünk az otársaimmal a padon ülők előtt. Aztán később is hallottam nem is egyszer, és a bnőm is, szóval szerintem ez nem véletlen, rám mondhatták. Akkor volt olyan is, hogy vártunk egy tanárra egy bnőmmel, és mellettünk volt két csaj, és összesúgtak, majd nevettek. Mekiben is volt már, hogy vártunk, és az egyik kiszolgáló csaj a pasi társának súgott vmit, és mosolyogtak. Annyira rossz...mert így is a 0-án van az önbizalmam, és még másoktól is ezt kapom...:( most biztosan sokan azt gondolják, hogy beképzelem, vagy túl komolyan veszem a dolgokat, de nem így van.Képet nem szeretnék berakni, mert a kérdésem leginkább az lenne, hogy ha vkire azt mondják csúnya, az akkor úgy is van?:(
Köszönöm a válaszokat!
1. vagy tényleg csak azt képzeled magadnak, hogy rád mondják.
2. vagy gyönyörű-szép lány vagy és féltékenyek
3. vagy sajnos van akinek tényleg ez a véleménye, és ezt el kell fogadnod
Ereszd el a füled mellett az ilyen megjegyzéseket, nem kell komolyan venni. Ne legyen fontos az, hogy szép vagy e vagy nem: akik szeretnek, szeretnek így is, akik meg a külsőd alapján elítélnek, azok meg sem érdemlik azt, hogy egyáltalán figyelmet fordíts rájuk. Nyugodj meg és legyél boldog úgy ahogy vagy. Valaki egyszer bele fog szeretni a külsődbe, és neki te leszel a világ legszebbje. (:
Ne feledd: jól csak a szívével lát az ember.
amúgy velem is ez történt gimiben. csakhogy én fiú vagyok. most már tudom hogy azért nevettek ki sokan mert "félős" voltam és nagyon kevés önbizalmam volt ami látszott rajtam.
ha akarod írj emailt, és akkor megbeszélhetjük. vagy ha küldesz képet elmondom a véleményem :)
Szia!
Nos a helyzet az hogyha valaki akkor én tudom miről beszélsz...
Egész általános sulis időszakom abból állt hogy naphosszat ezt hallgattam,jaj de csúnya szegény az életben nem lesz pasija stb...nem egyszer belém is rúgtak mert mit egy ember egy lány érzései...ergo emberként nem kezeltek...
De tudod elmúlt túlléptem ezen is azóta változtam sokat még most sem érzem magam világ szépének de vmilyen szinten igenis elfogadtam olyanak magam amilyen vagyok.Mert más ebben nem segíthet csak én magam.
Nem sminkelem magam átlagos öltözködöm nálam úgy érzem több ismerősöm is szebb ennek ellenére már nem egy pasi udvarolt nekem.:)És ennek tudod mi a titka?A kisugárzás:)Az hogy te hogy érzed magad a bőrödben te mit gondolsz magadról az kiül az arcodra az egész lényedre,kisugárzásodra.Ha te folyamatosan azon rágod a 10 körmöt h istenem de csúnya vagyok és búval bélelt vagy a többiek is ezt látják majd rajtad.
Mindenkiben van valami szép...vagy azzá lehet válni.Nem kellenek hozzá drága ruhák vagy bármi ilyen dolog.Elég ha van egy kis önbizalmat és nem hiszed el sok ember rosszindulatú megjegyzéseit.Megtanulod szeretni magad.Ez az első kör.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!