Rendesfiú/19 kérdése:
Szerintetek fake, vagy igazi?
Figyelt kérdés
Mennyi rá az esély, hogy a képen látható hölgy magyar, vagyis nem más képét rakta ki?
Azt mondja ruhamodell....
Mennyi rá az esély, hogy valóban magyar, aki a képen van?
2011. márc. 29. 22:31
81/83 A kérdező kommentje:
Rosszat nem akarok neki, mert lehet így is van épp elég fájdalma....meg amúgy sem vagyok olyan típus.
De én is nagyon utálom az ilyet, főleg hogy ugyanúgy ír, és ugyanazokat szerzeti, ugyanazokat reagálja mint a másik.
Max nem írok vissza neki ha nincs kedvem beszélni vele.(ezért vagyok mindig nincs a gépnél állapotban:D)
Bár jó lenne ha magától bevallaná, hogy mit tett.
2011. ápr. 7. 23:57
82/83 anonim válasza:
Hát a képen nem hinném ,hogy ő van,mert asszem ezek mind Német modellek..Bár nem biztos,lehet hogy ő is elment Németországba,vagy vlmi ilyesmi,télleg nem tudom...De figyelj,nem irnád le nekem a nevét email-be,mert hasonlít az egyik ismerősömre, aki fake,nemtudom h ő az-e :| Am szerintem is azt kénee,képet kérni róla,vagy valami ilyesmi... Vagy rgy webcam-os képet kérj róla.:D
83/83 anonim válasza:
Am meik az a kereső vlmi,amelyikre ha feltöltesz egy képet kiszűri h fake-e vagy nem??:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!