Szerintetek fake, vagy igazi?
Mennyi rá az esély, hogy a képen látható hölgy magyar, vagyis nem más képét rakta ki?
Azt mondja ruhamodell....
Mennyi rá az esély, hogy valóban magyar, aki a képen van?
Képet,infót nem tudnál linkelni?
Elég kellemetlen helyzet az biztos. Főleg, hogy nagyon sok közös van bennünk.
ha azt mondja hogy gyenge a szívműtét miatt stb. akkor mondd neki azt, hogy te lemész hozzá vagy átmész hozzá és akkor neki nem kell kimozdulni a lakásból. erre már nem lehet azt mondani, hogy gyenge stb.
amúgy szerintem is hazudik.
Nem tudok többet, nem jegyeztem meg a nevét.
Szerintem mondd neki hogyha tényleg beteg akkor elmész meglátogatni és megbeszélitek, ha valóban érez valamit, ha tényleg szeret akkor nem keres kifogást.
Tény hogy nem lehet egy szépség ha mások képével tud csak ismerkedni....de lehet hogy csak emiatt csinálta amit csinált, hogy nincs önbizalma.
Ha ő lenne már kaptál volna sok képet, a modell csajoknak van rengeteg. Méghozzá szép nagyban, nem kicsi oldalról lelopott formában. Meg gondolom sose mondta melyik ügynökségnek dolgozik, hogy megnézhesd a szebbnél szebb képeit.
Azért írd meg a fejleményeket ha lesz, mert mostmár érdekel:o)
És ne ismerkedj neten többé mert így jársz.
Hűha..nehéz eset.. Szerintem is említsd meg neki,hogy meglátogatod,és meglátod,hogy mit reagál: )
Aztán tényleg írd le,hogy mi volt:D
Nem ismerkedésnek indult, egyáltalán nem is vettem komolyan vagy 2 hónapig, mert azt hittem fake.....-.- Aztán közölte, hogy megszeretett és utána próbáltam hinni neki, de mivel őszinte vagyok, elmondtam neki, hogy nem érzem igazán valósnak. Aztán jött a sírás, besértődés,stb:( AMikor először hallottam sírni, akkor kezdtem el hinni neki. Aztán megtalálta egy barátom a képeit a neten és szólt, amit megmutattam a lánynak, de semmi jelét nem mutatta az idegességnek. Még magyarázkodni sem akart....mintha tényleg ő lenne rajta. De persze nem akartam elhinni, és el is mondtam neki, aminek megint csak sírás+fájdalom lett a következménye:( Mégis ki tud 2 órán át sírni úgy, hogy színleli?
Jelenleg hatvanban lakik, ami elég messze van tőlem, szóval csak úgy meglátogatni nem tudom, hazudni meg nem akarok( azt mondom megyek hozzá, csak hogy megnézzem a reakcióját). Teljesen mindegy, hogy valójában szebb, vagy csúnyább, mint aki a képen van, mert hazudott nekem és ezt sose fogom elnézni neki:( De nehéz lesz közölni vele...megint sírni fog:(
Este eszembe jutott már, hogy megkérdem az oldalt...hátha.
De előtte felraktama képét néhány külföldi fórumba, ahol meg szokták mondani kép alapján egy modell nevét. HA senki nem tudja, akkor az lesz majd. Mert egyszer gyanúval nem tudom neki bizonyítani ,hogy lebukott.
Elég naiv vagy, szerelem a neten, úgy hogy még nem is találkoztatok? Na hát ez lol. Nem lehetsz szerelmes egy olyanba akit nem láttál max abba ahogy elképzelted. Egy kapcsolat azért ennél összetettebb. Valószínűleg nagyon fiatal vagy, ha így bedőlsz valakinek. Nőj fel és ne neten keress kapcsolatot.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!