Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek fake, vagy igazi?

Rendesfiú/19 kérdése:

Szerintetek fake, vagy igazi?

Figyelt kérdés

Mennyi rá az esély, hogy a képen látható hölgy magyar, vagyis nem más képét rakta ki?

[link]

Azt mondja ruhamodell....

Mennyi rá az esély, hogy valóban magyar, aki a képen van?

2011. márc. 29. 22:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 A kérdező kommentje:

Nem a szerelmem....:) A nevét természetesen tudom+facebook,msn jelszavát is. Most már nem tartom kínosnak, de szoktam kutatni utána....:D

Tegnap rám írt a bátyja(?), és elég durva lelki terrort alkalmazott:(

"Az orvos megakarja nézni,hogy mennyit romlott...ma is hívott anyu,hogy a Korninak kisebb mértékű infarktusa volt....

Állandóan elveszíti az eszméletét...

Az orvos azt mondta,hogy a szíve le fog állni

De most még a telefont sem veszi fel

Még az anyám sem veszi fel

Kezdek ideges lenni

:(hát remélem a tiéd lehet:'(nem élem túl ha őt is elveszítem"

Na ilyenkor nem tudom, hogy valóban szívbeteg-e, vagy csak szivatnak. Persze már arra is gondoltam, hogy a lány létrehozott egy másik msnt, a bátyja nevében és így próbál gyötörni. Amúgy tegnap felhoztam ,hogy elmegyek hozzá a jövőhéten....és akkor felajánlotta, hogy lejön pestre....

Aztán persze pont rosszul lett(?), így nem tudtuk bejezni a beszélgetést és közben írt rám a bátyja(?). Szép kis család, mi?

De ha csak simán törölném mindenhonnan, akkor sok kérdés maradna bennem. Tudni szeretném ki ő valójában, mi volt pontosan a terve és miért, stb.

2011. ápr. 1. 08:20
 32/83 Calico ***** válasza:
100%
:(
2011. ápr. 1. 12:26
 33/83 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tuti, hogy azt az msn ő csinálta.

Mondjuk ez aztán már tényleg gerinctelenség...

2011. ápr. 1. 13:57
 34/83 anonim ***** válasza:
100%
hát most aztán benne vagy a pácban, tényleg kínos helyzet... én elfelejteném a helyedben :((
2011. ápr. 1. 15:30
 35/83 anonim ***** válasza:
100%
hát elég zűrös a csaj,hagyd a fenébe...jobban jársz
2011. ápr. 1. 15:32
 36/83 anonim ***** válasza:
akkor hogy is döntesz, írd le. vagy ha vannak egyéb fejlemények. már érdekel ez a dolog ha nem bánod :D
2011. ápr. 1. 17:45
 37/83 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet már ilyen... ennek az agyában vannak bajok hogy ilyesmiket kitalál. Túl sok hülye sorozatot néz, abban vannak ilyenek. De most érzi hogy gyanakszol és szerintem ezért sajnáltatja magát. Írj a bátyjának hogy hívjon fel mert nagyon aggódsz. Arra lennék én kíváncsi mit szól...:D Valószínűleg nincs bátyja sem, azt is csak ő találta ki.
2011. ápr. 1. 19:52
 38/83 anonim ***** válasza:
Tuti kamuzik a csaj. De azért tényleg derítsd ki mi van. :)
2011. ápr. 1. 20:33
 39/83 A kérdező kommentje:

Na vannak fejlemények:) Egyre komplikáltabb a dolog, még össze kell raknom a szálakat.

Reggel rám írt a bátyja(?)

"Tegnap nagyon rosszul lett a húgom:(Elájult és remeget...volt kint nála az egyik orvos benyug atózta,meg még adott neki vmi injekciókat!Mikor egy pillanatra magához tért téged keresett meg vmit a csütörtökről!Mi lesz akkor nem tudod?"

Tegnap estefele, amikor felhoztam a lánynál a témát ,hogy találkozok majd vele, akkor kérdeztem ,hogy megfelel-e neki a csütörtök.....És itt lett rohama(?)

Szóval jól ki találták ezt....de még nincs vége.

Pár napja említette, hogy az egyik barátjának(?),- akit szerintem szintén ő talált ki- , van egy szőke lány testvére, és valaki(?) mondta neki, hogy meghalt....

Lényeg az, hogy ma pont bejelölt ez a lány facebookon. (gondolom azért, hogy valósnak tűnjön ez az általa kitalált személy is)

Aztán megnéztem milyen zenéket/filmeket kedvel, és persze szinte pont ugyanazok voltak, mint a Korninak(lány, aki szivat). Véletlen lenne? Nem hiszem!

Képeit is megnéztem, persze, hogy szokásos alacsony minőségű, homályos fake képek voltak....néhány "áldozat" hozzászólásával alatta:)

Myvipről volt az egyik, mert ott volt az embléma. Gyorsan beírtam a nevét, megtaláltam, még több fake képpel együtt:D

Aztán a másik fejlemény:)

Tegnap mondta, hogy hétfőn kint napozott egy barátja(?) motorján és milyen mérges, hogy lefotózta közben a testvére(?). Meg említette ,hogy sokan mondták neki mennyire hasonlít Jessica Albára...na ez biztos nem igaz:D Mármint a képen lévő nő, se hasonlít.

Szóval:) Nem rég beszéltünk msnen, és láttam neki személyes üzinek kiírva, hogy "marci, azokat a képeket, amiket fel mertél rakni, kérem"

Felmentem facebookra, megnéztem....hát nem egy nő napozik a motoron pont olyan ruhában, mint amilyenben mondta nekem tegnap?:D Bár a motor nagyon nagyon tiszta volt, szóval tuti kamu, mivel egy fiúnak lehetetlen ,hogy ennyire tiszta motorja legyen:D Semmi porszem nem látszik rajta, és mersze az arca sem látszik a lánynak.

Tipikus "modell-fotó-motor"

Aztán fel volt töltve egy harmadik kép is, amin jessica alba jön ki a tengerből, de csak félig látszik a fejecskéje. Persze állítása szerint a képen ő van (mivel hasonlít jessica albára:D)

Lényeg, hogy nagyon jól kitalálta ezt, mint ha egy haditerv lenne. Még nem gyanakodik, mert ugyanúgy beszélek vele, mint eddig, direkt nem erőltetek semmit, nem faggatom. Csak szépen, óvatosan:)

Az a baj, hogy sose feltételezem az emberekről ,hogy hazudni akarnak nekem, ezért könnyebben dőlök be ilyeneknek:(

De sajnos rájöttem, hogy a bizalom egy olyan dolog, amit manapság nem engedhetek meg magamnak...:(

2011. ápr. 1. 20:57
 40/83 A kérdező kommentje:

Lehet tényleg fel kéne hívni a bátyját, már gondoltam rá. De lehet odahívja egy barátját ,hogy játssza el helyette:S

Amúgy persze ,hogy modell kép van kirakva a bátyjának is, ami ugyanazon az oldalon fent van, mint ahol a lányé is:D

2011. ápr. 1. 20:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!