Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek fake, vagy igazi?

Rendesfiú/19 kérdése:

Szerintetek fake, vagy igazi?

Figyelt kérdés

Mennyi rá az esély, hogy a képen látható hölgy magyar, vagyis nem más képét rakta ki?

[link]

Azt mondja ruhamodell....

Mennyi rá az esély, hogy valóban magyar, aki a képen van?

2011. márc. 29. 22:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/83 anonim ***** válasza:
100%
kamuzik...
2011. márc. 29. 22:37
 2/83 anonim ***** válasza:
100%
2011. márc. 29. 22:37
 3/83 A kérdező kommentje:
Esetleg a nevét nem tudja valaki? Csak hogy "megnyugodjak":)
2011. márc. 29. 22:46
 4/83 anonim ***** válasza:
ilyesmin ne idegesítsd magad...
2011. márc. 29. 22:52
 5/83 A kérdező kommentje:
Azért elég "komoly" a dolog köztünk, szóval sajnos idegesítem magam:(
2011. márc. 29. 23:07
 6/83 anonim ***** válasza:
100%
ezek szerint még nem találkoztatok...akkor annyira nem lehet komoly.ne stresszelj,ha találkoztok kiderül az igazság...
2011. márc. 29. 23:10
 7/83 A kérdező kommentje:
Nem találkoztunk ugyan....de hónapok óta napi több órát beszélünk msnen+telefonon. ÉS azt mondta belém szeretett, amit érzek is, mert van, hogy 20* egymás után megcsörget, vagy az utolsó forintjával is velem beszélget. Egyszer már felhoztam ,hogy szerintem fake, aminek következménye az volt ,hogy hajnali 3 kor felhívtam és 2 órán át azt kellett hallgatnom, hogy sír:( Meg a hangja is olyan szép, mint a képen lévő nő, de nekem jobb bizonyíték kell, hogy biztos legyek a dologban. Sajnos talizni most nem lehet, mert most engedték ki a klinikáról (szívbeteg, elvileg), és nagyon gyenge...:( NEm tudom mit higgyek el neki, mert az eszem szerint átver, de a szívem más mond:( Nem akarom megint hallani ,hogy sír:(
2011. márc. 29. 23:18
 8/83 anonim ***** válasza:
100%
hát már ez a kifogás is gyanús nekem,hogy szívbeteg,meg most jött ki a korházból.ha legközelebb is lesz valami kifogás,akkor tuti kamu,de én már most se hinnék neki
2011. márc. 29. 23:25
 9/83 anonim ***** válasza:
100%
kérj egy olyan képet róla ami tök hézköznapi. tehát ne a ruha oldalrol szedje le a képeit.
2011. márc. 29. 23:50
 10/83 A kérdező kommentje:

Nem mondta ,hogy azért nem találkozunk, mert szívbeteg,de pár napja a wcre se tudott egyedül kimenni:(

Kértem már sokszor tőle rendes képet, de erre tényleg mindig van valami jó kifogása:( Sokat beszélgettem vele a modellkedésről és nem tűnt idegesnek, jól tudott válaszolni mindenre, de mégis ott van az a gyanú ami nem akar elmúlni:S Türelmem az van, ki tudnám várni ,hogy mire megy ki a dolog, de utálom ha játszanak velem.

2011. márc. 29. 23:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!