Szerintetek fake, vagy igazi?
Mennyi rá az esély, hogy a képen látható hölgy magyar, vagyis nem más képét rakta ki?
Azt mondja ruhamodell....
Mennyi rá az esély, hogy valóban magyar, aki a képen van?
Hmmm....el fogom mondani, csak még ki kell találnom hogyan...
Megbántani nem akarom, még akkor se ha megérdemli.
Telefonba lenne érdekes közöli vele, bár biztos vagyok benne ,hogy tagadná, majd amikor érzi a vesztét, akkor leteszi és töröl mindenhonnan. Szóval lehet facebookon küldök neki egy kisregényt, ami után vagy feljön msnre, vagy nem.
Beszélni már nem tudom, hogy tudnék e vele....Minden más lenne, egy szavát se tudnám elhinni ezek után.
Csak az a baj, hogy msnen szintén bármikor kijelentkezhet és nem kell visszaírnia....
Amúgy szerintem tudom ki ez a nő valójában.
Mind a 4 fake profilnak, amit létrehozott, van 1 női ismerőse, ami közös és nekem szintén az ismerősöm még korábbról. Myvipen elég sok komit kaptam tőle még régebben, meg msnre is próbált felvenni. Egyszer véletlenül megtudtam a számítógépe nevét, ami az volt, hogy "dani+olívia". Persze már korábban mondtam ,hogy a gép nem az övé....:D Szóval ennek a nőnek a neve Lívia...
Véletlen volna? Nem hiszem. A lány, aki szivat, a beceneve: Lia.....vagyis lívia, olívia....
Amúgy facebookon valami Dani a vőlegénye ennek a líviának, szóval a gép neve stimmel. Bár az érdekes, hogy a mikrofonban sosem hallottam fiút beszélni, csak egy kislányt.
Meséltem már arról a szőke csajról, aki elvileg egy barátjának a huga. Ma kaptam tőle jónéhány flörtölős kommentet, amit tuti ő írt. A szőkének ma kikerestem a képét a neten. Beadott valami call girl-ös oldalt:D
Szóval már majdnem biztos vagyok benne, hogy ő a valós személy.
Amit leírtál abból úgy tűnik akkor megvan a tettes is. Személyesen ismered egyébként? Csak hogy nehogy ő is fake legyen:D
Van már esetleg halvány fogalmad róla hogy miért csinálja? Hú én gonosz lennék ezek után, először is elmondanám regényben hogy mindent tudok, mit gondolok, stb. Aztán közölném hogy ha nem vallja be miért tette akkor elbeszélgetek erről a Danival is. Már ha ő egyáltalán valós, ennél már nem lehet tudni.
Még nem vagyok teljesen biztos abban, hogy ő csinálja ezt. Korábban írt levelet myvipen. Ellenőriztem az írásmódjukat, és szinte azonos. Bár nem akarok téves következtetést levonni, mivel most befolyásolva vagyok az által, hogy mindenben őt keresem.
Bár facebookon azonos focicsapatot szeretnek, ugyanazt a zenét hallgatják.....;) De ez csak közvetett bizonyíték. Magától úgysem vallaná be.
Ha telefonon mondanám neki azt a "lebuktál dolgot", akkor biztos elkezdene sírni:( Eddig mindig hittem a könnyeknek, most már nem tudok. Viszont ha valaki miattam sír, attól csak nekem lesz rosszabb:S Sajnos könnyen meg tud hatni az ilyen, még akkor is, ha csak megjátssza.
Kisregény az tervben van, szerintem holnap, vagy holnapután meg is írom neki. De jól szeretném megfogalmazni, hogy hatásos legyen és elgondolkodjon rajta, ugyanakkor ne érezze úgy ,hogy "sikerrel" járt.
A végleges formáját majd bemásolom és remélem segítetek kipofozni;)
Mellesleg, az a lány, aki szerintem ezt csinálja, ő biztosan valós. Mobilos képek, a barátjánál is közös képek(elég gyilkos feje van).
Valós személyek a sok száz ismerősei között.
Nem csak arabok meg fake modellek:D
Na meg, aki fake, az nem ilyen képeket tesz ki magáról,mint ő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!