Szerintetek fake, vagy igazi?
Mennyi rá az esély, hogy a képen látható hölgy magyar, vagyis nem más képét rakta ki?
Azt mondja ruhamodell....
Mennyi rá az esély, hogy valóban magyar, aki a képen van?
Szegénykém... =/
Amúgy ki napozik motoron? o.O
fú de gáz... ráadásul ha megnézed az egyik képen valóban jessica alba van, a másik kettőn se hasonlít az eredeti képhez amit neked küldött először. nagyon durva... xD
ennyi erővel valószínűleg a szívbeteg sztorik sem igazak. én a helyedben kitervelnék valamit. lehet, hogy ilyen 13-14 éves fruskák szórakoznak.
ciki nem ciki, én is csináltam már ilyet. átvertem valakit egy teljesen más embernek álcázva. és a saját tapasztalatomból mondom, hogy 100% hogy minden kamu, max a 'bátyja' esetleg a csajnak egy barátnője, hogy ne vedd észre hogy ugyan azzal a személyiséggel beszélsz. én a helyedben leleplezném vagy megmondanám neki, hogy tudom mi a helyzet.
viszont a rossz az, hogyha a csaj tényleg sírt a telefonban, akkor valószínűleg ő is megbánta ezt az egész helyzetet és tényleg úgymond 'megszeretett'. már azért is csinálja tovább a hülyeséget, hogy beszélhessen tovább veled. szerintem ilyenkor a legjobb azt csinálni, hogy finoman rávezeted a dolgokra és ha érzi hogy ebből meg abból már nem tudja magát kimagyarázni akkor bevallja a dolgokat. esetleg mondhatod azt is hogy 'tudok mindent és nem haragszom, csak valld be'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!