Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek fake, vagy igazi?

Rendesfiú/19 kérdése:

Szerintetek fake, vagy igazi?

Figyelt kérdés

Mennyi rá az esély, hogy a képen látható hölgy magyar, vagyis nem más képét rakta ki?

[link]

Azt mondja ruhamodell....

Mennyi rá az esély, hogy valóban magyar, aki a képen van?

2011. márc. 29. 22:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:

Szegénykém... =/

Amúgy ki napozik motoron? o.O

2011. ápr. 1. 21:22
 42/83 A kérdező kommentje:
Aki modellképhez pózol....;)
2011. ápr. 1. 22:11
 43/83 anonim ***** válasza:
nem mutatnád meg a motoros képet?:D vagy azt a tengereset? csak érdekel
2011. ápr. 2. 00:32
 44/83 anonim ***** válasza:
100%
tényleg örülnénk ha belinkelnéd :) aztán majd írj, hogy mi történik :) sajnálom amúgy, hogy pont beleestél egy ilyen hazug ember csapdájába :(
2011. ápr. 2. 08:57
 45/83 anonim ***** válasza:
jajj add már meg a facebookját a csajnak, hagy szórakozzunk vele, csak finoman tesszük ígérem, ahogy ő tette veled:D
2011. ápr. 2. 11:44
 46/83 A kérdező kommentje:

Facebook profilt sajnos nem írom ki, mert még nem akarom, hogy megtudja, hogy tudom mit tervez velem.

Bosszút sem szeretnék,mert vagyok olyan típus, de rendesek vagyok, köszönöm:)

Képek itt vannak:

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 2. 16:38
 47/83 anonim ***** válasza:
enyhén szánalmas
2011. ápr. 2. 16:42
 48/83 anonim ***** válasza:
100%

fú de gáz... ráadásul ha megnézed az egyik képen valóban jessica alba van, a másik kettőn se hasonlít az eredeti képhez amit neked küldött először. nagyon durva... xD

ennyi erővel valószínűleg a szívbeteg sztorik sem igazak. én a helyedben kitervelnék valamit. lehet, hogy ilyen 13-14 éves fruskák szórakoznak.

2011. ápr. 2. 16:59
 49/83 anonim ***** válasza:
100%

ciki nem ciki, én is csináltam már ilyet. átvertem valakit egy teljesen más embernek álcázva. és a saját tapasztalatomból mondom, hogy 100% hogy minden kamu, max a 'bátyja' esetleg a csajnak egy barátnője, hogy ne vedd észre hogy ugyan azzal a személyiséggel beszélsz. én a helyedben leleplezném vagy megmondanám neki, hogy tudom mi a helyzet.

viszont a rossz az, hogyha a csaj tényleg sírt a telefonban, akkor valószínűleg ő is megbánta ezt az egész helyzetet és tényleg úgymond 'megszeretett'. már azért is csinálja tovább a hülyeséget, hogy beszélhessen tovább veled. szerintem ilyenkor a legjobb azt csinálni, hogy finoman rávezeted a dolgokra és ha érzi hogy ebből meg abból már nem tudja magát kimagyarázni akkor bevallja a dolgokat. esetleg mondhatod azt is hogy 'tudok mindent és nem haragszom, csak valld be'.

2011. ápr. 2. 18:31
 50/83 anonim ***** válasza:
100%
ja és amúgy meg a képekhez hozzászólva, azt mondta hogy most készültek a képek. nem azért, de nem hiszem hogy ilyen időben mint ami most van, valaki napozik egy motoron és strandra vagy egyéb helyre jár. ezt is megemlítheted neki, hogy hol volt ilyen meleg mert akkor te is mész oda 'nyaralni' :D
2011. ápr. 2. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!