Szerintetek fake, vagy igazi?
Mennyi rá az esély, hogy a képen látható hölgy magyar, vagyis nem más képét rakta ki?
Azt mondja ruhamodell....
Mennyi rá az esély, hogy valóban magyar, aki a képen van?
Ti nem olvassátok el, amit írtok?
Most mondtam ,hogy nem a neten kerestem kapcsolatot, és nem is vettem komolyan, csak úgy beszélgettünk...
ÉS azt is leírtam ,hogy már sokszor kértem tőle képet.
Szerelem pedig igenis lehet, mert sokan vannak, akik tényleg a neten szeretnek a másikba. És most nem rólam van szó, mert én szerettem belé.
Érdekelnek a fejlemények... :)
Sajnálom, hogy kamuzik a csaj. Értelmes embernek tűnsz, nagyon nem kellene játszania veled.
:(((
fake
tudom hogy érzel...:'(
szerintem is fake, de valami normálisabb képet is lementhetett volna, ha már ennyire kamuzni akart, de pont egy divatmodellről...
milyen kifogásokat talált ki amúgy, hogy miért is nem küld rendes képet?
tudod az itt a legnagyobb baj, hogy lehet, hogy tök jól megértenétek egymást és szerelem is lehetne belőle, de ez miatt meg tönkremehet...
pedig amúgy lehet, hogy valójában is tetszene neked, csak nincs elég önbizalma. amúgy azt is el tudom képzelni, hogy eleinte csak szórakozott veled azért küldött kamu képet, de közben eléggé megkedvelt és most bántja nagyon, de nem meri elmondani.
Köszönöm a kedves, megértő szavakat. Jól esnek:)
Most is vele beszélek(ő mikrofonon) és elvileg ma összeesett meg minden..... A hangja valóban arra utal mert elég "mostkeltemfel-es" Elég durva ha valaki tényleg így játssza magát csak azért ,hogy valakit átverjen:S Nem tudom ,hogy sajnáljam e, vagy megvessem:S
Az már eszembe jutott ,hogy lehet az elején tényleg csak játszani akart, aztán később más lett....de mivel egyáltalán nem vettem komolyan, kb 2 hónapig, így nem vagyok ebben biztos.
Valami jó kérdéssel sarokba kéne szorítanom...;) Esetleg egy rafinált keresztkérdés....:D
mondd meg neki hogy vegyen 1 kamerát és majd kifizeted.(nem kell kifizetned mert szerintem ugysem ő van a képen.:)
Amúgy meg ajánld fel hogy elmész hozzá tényleg.
én azt mondanám neki, hogy vagy találkoztok vagy felejtsen el...
az a baj, hogy emberileg megkedvelted már gondolom...
Hazudni tényleg nem akarok neki, de valamit muszáj lesz kitalálnom.
Nem csak kedvelem, hanem szeretem is:( Persze nem szerelemből....és annyira nem lesz nehéz elfelejteni, mivel ha csak megjátszotta magát, úgy egy nem valós személybe szerettem bele, és nem fog "fájni":)
Jól színészkedik a csaj, de az ilyen orvosi segítségre szorul, mert ez már az a szint mikor valóban beleéli magát a kitalált énjének az életébe.
Minden telefonon van kamera már, kérd meg hogy csináljon egy képet, mert nagyon szeretnéd látni... majd erre jön valami kifogás "jajj nekem még régi telefonom van ezen nincs/elromlott/stb". Mindig kifogások mindenre. Most nem tudod meg ki a modell csaj akkor már így maradtok mert nem akarsz hazudni? Tuti hogy ez nem ő, de nem fogja bevallani ha eddig sem tette.
Egyébként még a nevét sem árulta el? Milyen szerelem az ilyen? Ez lenne az első, hogy a szerelmem nevét tudni akarom, kérdezz már rá legalább, hátha az igazit mondja és kinyomozzuk ki az:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!