MI EZ?! Csak én undorodom tőle, csak én találom furcsának?! O. o
2011. márc. 26. 12:23
11/34 anonim válasza:
Nem tetszik, de inkább így nézzen ki valaki, minthogy gyerekeket erőszakoljon... Plusz ettől nem ítélem el, lehet ronda így valaki, de ettől még lehet jó ember, hiába furcsa.
Lehet nyomni lefele.
12/34 anonim válasza:
Szerintem undorittó csökkent iq-ju emberek lehetnnek . Ink egy szemöldök piercing vagy egy tetkó de ez fúj >_<
13/34 anonim válasza:
Szerintem semmivel nem rosszabb egy tetoválásnál, csak azt már megszoktuk. Pár generáció és ezt is megszokjuk majd.
15/34 anonim válasza:
Nekem mindig az jut ezekről eszembe, hogy biztosan baromira el vannak kényeztetve és jó dolgukban nem tudnak mit csinálni mert, hogy ilyen kinézettel munkát nem kap, az is biztos.
16/34 anonim válasza:
Nálam már a piercing is kiveri a biztosítékot, de ezek.... Szerintem azt gondolják ezek az emberek, hogy normális külsővel szürkék lennének, nem tűnnének ki a tömegből. Ocsmányak.
17/34 anonim válasza:
elég beteg emberek vannak... de ez nem túl meglepő a mai világban
18/34 anonim válasza:
"Nem tetszik, de inkább így nézzen ki valaki, minthogy gyerekeket erőszakoljon... "
Ott a pont! Amíg nem árt senkinek, addig minek foglalkozni velük?
19/34 anonim válasza:
20/34 anonim válasza:
senki ne haragudjon ezért:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!