Undorodom a piercingektől és a tetoválástól, ez normális?
Természetesen.
Nekem amúgy tetszenek.:)
A nyelvpiercinget és az ajakpiercinget én is gusztustalannak találom, a szemöldököt csak simán suttyósnak, azt a szépségpöttyöt ócskarib@ncosnak. a tetoválás sem jön be.
egyedül a köldökpiercing esztétikus sztem, egy szép hasú nőnél.
ez normális, hiszen nem vagyunk egyformák!
nekem csak pár helyen tetszik :D
Normális.
Én szeretnék tetoválásokat régóta, a piercingek is tetszenek, csak kicsit idegenkedem tőle, mert nem tudom elképzelni, hogy most akkor a számban lyuk legyen :-O
egyébként tetszik, de nyelvbe sose rakatnék, se köldökbe, se extrém helyekre.
Talán szemöldök, vagy egy karika a szájnál, illetve a monroe (szépségpötty) de az meg már mindenkinek van.
Orrba nem szeretek a septumot, az olyan mint a bikáknak az a karika. Szerintem az idétlen.
Normális, pont úgy mint az aki meg rajong értük! :)
Nekem van piercing a nyelvemben, meg a köldökömben! :D Tetkóm nincs, mert az egy életre a szól, a piercing meg csak addig, amíg meg nem unod :D
utolsó válaszolónak: most, hogy mondod..én pont így jártam.gyanútlanul sétálgattam az utcán, éppen a boltba tartottam, mire megkocogtatta a vállamat valaki..megfordultam, és már csak azt vettem észre, hogy rettentően fáj az orrom, a szám és a mellbimbóm..a tettes elrohant.másnap, amikor már jobban lettem, megkérdeztem az utcán pár embert, és azt mondták, hogy egy nagy piros-kék színű mágnest láttak arrafelé elrohanni abban az időpontban.
szóval érdemes vigyázni!
a kérdésre válaszolva: természetesen normális, ez nem egy kötelező dolog, amin mindenkinek át kell esnie.
Tetszik az utolsó válaszoló véleménye :D
Inkább az a primitív aki úgy gondolkodik, hogy az összes ilyen ember bunkó stb.Egyáltalán nem erről kell véleményt mondani egy emberről.Ha te ezt teszed ennyit rólad már bocsi.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!