Csak én undorodom a lábujjaktól?
Figyelt kérdés
Nincs az az isten, hogy én valaha felvegyek nyitott cipőt. Ez miért van?2011. máj. 26. 19:59
1/12 anonim válasza:
te ilyen vagy és kész..:D én pl ha tiszta a párom lába akár nyalogatnám, puszilgatnám is;) szeretek papucsba járni.:) amúgy fiú vagy lány vagy? csak úgy kiváncsiságból kérdezem
2/12 anonim válasza:
hát már a láb fej is lassan intim rész lesz, biztos hallottál a fétish-ről
na az olyan hogy mindentekintetben igénybe van véve a lábad, kefélésnél mondjuk
ha jó a csaj lába bizony le is szedném a helyéről :D
18/F
4/12 anonim válasza:
5/12 anonim válasza:
nahát kedves utolsó hozzászóló.... majdnem behánytam az utolsó két képtől :D nagyon zsír :D:D:D
6/12 anonim válasza:
Én is nyugi :D
Sőt én még az enyémtől is,utálom úgy ahogy van.Széles,hosszúkás brr nem tudom más,hogy képes nyitott szandálkákba rohangálni,jó persze van akinek szép de nem mindenkinek.Főleg a saruban jobban látszik,hogy milyen hosszú :S
7/12 anonim válasza:
ma 20:37
B+... Ezt muszáj volt? xD
8/12 anonim válasza:
Én csak attól vagyok rosszul, ha ápolatlan, benőtt a köröm, tiszta bőrkeményedés az egész, ne adj' isten ezek mellé még jó retkes is. Az én bőröm is hajlamos a kiszáradásra, repedezésre, de foglalkozok is vele eleget, hogy szép legyen. Nem értem, erre más miért nem képes?
9/12 anonim válasza:
Én nem ismerek senkit, aki undorodna tőle, dehát mindenkinek van vmi bogara, neked ez.
Amúgy 20:37, ettől nekem is megindult visszafelé a kajaXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!