Miért va az, hogy annyi undorító ember van? Vagy csak én undorodom? Bocsi
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 20:06
1/10 anonim válasza:
Miért va az, hogy annyi undorító ember van?
nem lehet mindenki normális
Vagy csak én undorodom?
elég valószínű, de mi a búbánatos marinénit értesz az alatt hogy egy ember undorító???
Bocsi
semmi baj
3/10 anonim válasza:
kifejtenéd? mit találsz undorítónak?
4/10 A kérdező kommentje:
nem tudom,csak undorodom sokszor ,de lehet benne van a hiba
2010. júl. 27. 20:16
5/10 A kérdező kommentje:
szagoktol ,minden ami büzlik
2010. júl. 27. 20:18
6/10 A kérdező kommentje:
csajoktol,nőktöl,férfiaktol
2010. júl. 27. 20:19
7/10 anonim válasza:
Hát, most volt egy eléggé meleg időszak, az emberi test pedig izzad, verejtékezik. Nincs kellemes szaga, ez tény, dehát ilyen világban élünk.
8/10 anonim válasza:
Ha jóformán mindenkitől undorodsz lehet, hogy jobb lenne egy szakembert felkeresned, úgy értem pszichológust.
10/10 anonim válasza:
az emberek többsége undorító! repedezett sarkak, izzadságfoltok, koszos ruhák, zsíros haj, koszos körmök. Csúnyák és büdösek. Aki szerint nem azok: tudom javasolni a buszozást és az emberek monitorozását, ha továbbra is az a véleményed, hogy nem azok, akkor inkább neked kell a pszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!