Nem tudom miért van ez, hogy van olyan ember hogy szabályosan undor fog el maga a látványa, pedig nem is ismerem. Undorodom a bőrétől maga a jelen lététől és olyan szinten hogy a szemébe sem tudok nézni. Miért van ez?
Ez nálam is fennforog sajnos. Nem tudom ez normális-e, de nagyon zavaró, főleg a másiknak. Én ettől függetlenül megerőszakolom magam, és ezt igyekszek nem kimutatni, mert a kívülről taszító emberek többsége tapasztalat szerint belülről elragadóak, jócskán kompenzálva a külső defekciót.
Szerintem azért van, mert a külsőségek embere vagy/unk. Meg úgy általában az ember szereti a szépet. Nincs mit ezen túlmagyarázni.
" A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de nem a csúnya emberektől undorodom, hanem van olyan ismerősöm pl. hogy egyáltalán nem csúnya, de valamiért undort érzek iránta. Ahogy megszólal, ahogy levegőt vesz, ahogy cselekszik stb....,
"
Ja ilyen velem is előszokott fordulni. Néha idegesít ahogy mondjuk valaki eszik, vagy ahogy lenyeli a kaját. :S
Nem tudom miért van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!