A legtöbb ember, akinek kék, annak kicsi is a szeme?
Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 22:22
1/18 anonim válasza:
nekem kék a szemem de nem kicsi
2/18 anonim válasza:
Nem feltétlen ezt amúgy honnan gondolod ?
3/18 A kérdező kommentje:
Nem láttam még nagy szemű kék lányt :)
2011. aug. 11. 22:23
4/18 anonim válasza:
Pedig van, csak vissza kell tennie a "szodás szemüvegét":)!
5/18 anonim válasza:
nekem kék, és kicsi. sőőőt, a szempilláim rövidek, világosak, és ritkák.:D aaahj. de a kék szem kárpótol érte, nagyon boldog vagyok, hogy nem barna a szemem.
6/18 anonim válasza:
A barna feltűnőbb, jobban látszik a fehér szemgolyón, mint a kék.
7/18 anonim válasza:
Nem. Az ismerőseim között több ember is van, akinek nagy és kék a szeme. :)
8/18 anonim válasza:
Nekem nem kicsi a szemem. Mondjuk én teszek róla hangsúlyozom feketével, és elég világos bőrű vagyok mondhatni 'sápadt'.. szóval rikít.:P
9/18 x) válasza:
"Nem láttam még nagy szemű kék lányt" ? xD ez csak nekem szúrt szemet? És egyébként nekem kék és mindig mondják hogy milyen nagy szemem van :)
10/18 anonim válasza:
" A barna feltűnőbb, jobban látszik a fehér szemgolyón, mint a kék."
Nekem valahogy mindig a zöld-szürke-kék szemű emberek szemei tűnnek fel:) a barna valahogy beleolvas az arcba, a világos szemek meg világítanak, bármilyen is az arcbőröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!