Ez már az extrém csúnyaság? :' ( Utálom magam 13L
2011. febr. 19. 14:38
21/36 anonim válasza:
ha elárulod, h mit nem szeretsz magadon, akk próbálunk segíteni, h hogy tudsz rajta alakítani...
22/36 A kérdező kommentje:
Nagyon nagy az orrom:S Meg ha erősebben mosolygok, párnásabb a fejem, mint egy puttónak. A magas homlokot már megoldottam a frufruval. Kicsit szeretnék csinibben öltözni, ebben segítenétek? Homokóra alkat vagyok.
2011. febr. 19. 17:09
23/36 anonim válasza:
Dehogy vagy csúnya... Olyan kis aranyos vagy^^ De még fiatal vagy hidd el még sokkal szebb is leszel!
24/36 anonim válasza:
Valakinek jól pofán kéne vágni, vagy bedugni a hideg zuhany alá ezért a hisztiért. 13 évesen max aranyos az ember lánya nem szép.
Inkább örülnél neki, hogy ez a legnagyobb problémád. -.-
25N
25/36 A kérdező kommentje:
Nem ez a legnagyobb problémám, de kíváncsi vagyok a Világ véleményére.
2011. febr. 19. 17:16
26/36 anonim válasza:
sztem a legegyszerűbben sminkkel lehet javítani az arc "aránytalanságain". keress egy jó fodrászt, aki az arcformádhoz alakítja a frizurádat. sminktrükkök meg vannak az orr vékonyítására, nem akarok butaságot írni, nézz michelle phan videókat youtubeon. elképesztően el tudja maszkírozni magát:) öltözködés: hát örülj, h homokóra:D ahhoz aztán lehet nőiesen öltözni. szoknyák, picit mélyebben kivágott blúzok, stb. de azzal várj pár évet, ahogy az erős sminkeléssel is. nagyon szép bőröd van. ne rontsd el.
27/36 A kérdező kommentje:
Sminkelni csak színezett hidratáló, korrektor,, szempillaspirál szinten szoktam. Esetleg nadrág és póló fazonokat tudnátok ajánlani?
2011. febr. 19. 17:29
28/36 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten helyes vagy, cuki:) az önutálatot meg majd kinövöd:P 19/L
29/36 anonim válasza:
nadrágba egyenes szár, de nem cső. pólóba, picit jobban kivágott, v nyak, karcsúsított szabás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!