Szerintetek? :S Én utálom, mi a véleményetek? :/
Figyelt kérdés
kb. Nekem is ilyen a karom, mint itt Jennifer Lopez-nek: [link]
És nagyon zavar, hogy ugye a kar felső része vastagabb... :S ráadásul a mellem is nagyobb.:/ Szerintetek?
2011. ápr. 8. 11:11
1/9 anonim válasza:
Szerintem semmi baj sincs ezzel a karral.
2/9 anonim válasza:
Az a "konyhás néni" kar? :D Nekem is van, és én is utálom. Pedig nem értem, mert a karom többi része meg olyan vékony, mint a csirke lába. :D Hiába súlyzózom, egyszerűen nem akar eltűnni.
3/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen... Régebben zavart, hogy nem egyenes, de már megszoktam:-D
4/9 anonim válasza:
A seggét meg irigylem de nagyon:-D
5/9 anonim válasza:
sajnos ez ellen nem nagyon tudsz mit tenni, mert alkati kérdés. ha fogysz, akkor fogysz egy idő után a felkarból is, de ha súlyzózol, akkor még nagyobb lesz, mert a zsírszövetek mellett megjelennek az izmok is és ugye akkor még nagyobb lesz. de most gondolj bele, jobb mintha 43-as lábad lenne vagy görbe orrod vagy mittudomén:) senki se tökéletes:)
6/9 A kérdező kommentje:
:) ez igaz.
Hát folyamatosan fogyok is és erősítek is. Régen nem volt ilyen:S Remélem el tudom tüntetni, vagy kisebbíteni. Szerintetek?
2011. ápr. 8. 14:51
7/9 anonim válasza:
Nekem se volt régen ilyen, és sztem nekem a fogamzásgátlótól lett .... te nem szedsz esetleg?
8/9 A kérdező kommentje:
Egy időben szedtem, de már 1 éve nem. Nem hiszem, hogy attól lenne.
2011. ápr. 8. 17:56
9/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen. ŐŐŐŐŐŐŐ szégyellnem kéne? Eszembe sem jutott! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!