Ez már az extrém csúnyaság? :' ( Utálom magam 13L
2011. febr. 19. 14:38
1/36 anonim válasza:
Figyelj...nem láttál még engem xD
Nyugi. Nincs veled semmi baj!
Szerintem szép vagy, bár még fiatal vagy úgyhogy változni fogsz még az biztos.
18L
2/36 anonim válasza:
mi bajod pontosan? a képen szép vagy az biztos. semmi csúnya nincs rajtad
3/36 A kérdező kommentje:
az arcom tiszta aránytalan:S Ezt a képet egy barátnőm csinálta random MSNezés közben és kirakta facebook-ra, így nézek ki mindig
2011. febr. 19. 14:46
4/36 anonim válasza:
13 éves kiskamasz vagy. a hozzáállásoddal van baj, nem a külsőddel:) egyáltalán nme vagy csúnya...
5/36 anonim válasza:
Szerintem nincs baj veled. Nem vagy csúnya, inkább bájos. :) És igaza van az elsőnek, tényleg rengeteget fogsz még változni. Szóval ne aggódj! :)
7/36 anonim válasza:
Aranyos pofid van. 5 év múlva találkozhatunk esetleg, lenne kedved? :)
8/36 anonim válasza:
Nem ertem a kerdesed,kedves tini, a facebook-on az egesz vilag lätja a fejed,itt arrol van szo,hogy mindenkeppen azt a välaszt szeretned hallani,es olvasni,hogy bäjos,es szep vagy,ami igaz, csak eppen itt az önfenyesites egyik peldäjät velem felfedezni.
9/36 anonim válasza:
nem vagy csúnya, de még nagyon fiatal. sokat fogsz változni.
10/36 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy csúnya, inkább bájosan szépnek mondanám... :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!