Nem tudom elfogadni, most mit csináljak? Nagyon utálom.
Sziasztok!
17 éves lány vagyok, 172 cm köröl mozgok (estefele 171) és rettenetesen zavar. Ahogy belenézek a tükörbe, szerintem még 180-nak is kinézhetek..
Semmi önbizalmam, barátnőim 160-163 cm magasak.
Utána olvastam és olyan tippeket kaptam, hogy sportoljak sokat és akkor hamarabb beindul az öregkori összemenés. Mondjuk 3-4 cm-vel akarnék kisebb lenni.
Ha valami nem tetszik, vagy változtatni akarok rajta azért mindig tenni szoktam és most idegesít, hogy tehetetlen vagyok.
Kezdtem beletörődni, de egyik ismerősöm mesélte, hogy 19 éves korára kisebb lett 4 cm-vel, először mondtam neki, hogy tuti elmérték, de erősködött, hogy nem és tényleg szemmel láthatólag kisebb. :o
Szerintetek?
az nem is olyan magas...
de ha ez nyugtat én is összementem 3-4 centit elvileg. meg a lábam is összement, úgy hogy valóban nem lehetetlen, bár lehet csak más tartásom volt mikor méregettek :D
Első válaszoló, hány éves vagy?
Szamóca, hülyén hangzik, de hogy csináltad?:D És hány éves korodra mentél össze?
pontos időtávot nem tudok neked mondani, de olyan 15 éves korom körül 37-8as lábam volt, és olyan 168 centi voltam, asszem suliba úgy mérték és olyan 54 kiló.
aztán mikor érettségiztem abban az évben már 163 centit mértek a vizsgálaton, és olyan 36os volt a lábam - ma (20évesen) is kb eennyi vagyok. bár igaz hogy reggel olyan 165 centi körül vagyok, estefelé leszek 163:D ehhez most vagyok 49-51 kiló.
nem tudom pontosan hoyg csináltam, de nem éltem valami példás egészséges életet, lehet ennek köszönhető:D
Nem akarlak ilyesmire biztatni,de az alkohol meg a cigi gátolja a növést.
Én ismerek egy srácot aki cigizik,iszik és mindössze 160cm.
Szóval csak mértékkel lehet..
Amúgy a nekem egyik ismerősöm a sportolástól ment össze:)
5centivel lett alacsonyabb 5év alatt elég sok edzéssel/sporttal:)
Igen, tudom, hogy a cigi rossz hatással van a növekedési hormonra, de én már évek óta nem növök. :D
Marad a sport :)
ja-ja, olyan is volt.
:D
viszont cserébe a mellem sem nőtt túl nagyra - ha ez esetleg megvigasztal téged :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!