Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Utálom magam. Van aki képes...

Utálom magam. Van aki képes lenne magát így elfogadni?

Figyelt kérdés

Mellem nincs, vannak időszakok amikor még a 70/A-s melltartó is nagy rám. csípőm nincs. a derekam és a a csípőm teljesen egybe olvad. a combom nagy és hájas. egyszerűen egy gnóm vagyok. sose fogok egy pasit se találni aki ezt elfogadja. teljesen elvagyok keseredve. :'(Van még valaki aki ennyire ocsmány testalkattal rendelkezik?

18/L

2010. szept. 19. 13:16
1 2
 1/14 anonim válasza:
37%
kép?
2010. szept. 19. 13:17
 2/14 anonim válasza:
74%

sport és rendes étkezés kellene, tenni magunkért, nem önsajnáltatósdit játszani! képes vagy rá!

egyébként ETTŐL MÉG NEM VAGY ROSSZ CSAJ.

hajrá!

2010. szept. 19. 13:18
 3/14 Kamuuu ***** válasza:
Küdljél képet privátba és akkor meg nézem mi a baj mert általába az összes lány utálja magát -.-
 4/14 anonim válasza:

Én ugyanilyen vagyok :/

De én elég sok fiúnak bejövök így :D

5/14 anonim ***** válasza:
Ne akarj magadnak modell pasit találni, ha rendes vagy másokkal, akkor egy idő után nem a külsőt fogják nézni. Valami testalkatilag hasonló férfit nézz ki magadnak.
 6/14 A kérdező kommentje:
sportolok. 6 éve kézilabdázok. atlétika versenyekre is szoktam járni. és röpizek is. de hogy örülj mondom, hogy rendesen étkezek. képet bocsi, de nem küldök mert nem akarom magam látni..
2010. szept. 19. 13:19
 7/14 anonim válasza:
Nem rosszat akartam mondani, egyszerűen azt, hogy szedd össze magad mert nincs veled ettől semmi baj....
2010. szept. 19. 13:23
 8/14 anonim válasza:

Szia!

Az igaz, hogy a mellméreteden és a csípődön,derekadon nem tudsz változtatni, de a combod tudod formálni.

Előnyös ruhákkal (pl. karcsúsított derekú felső...stb) tudsz kicsit "változtatni".

A pasifogással kapcsolatban meg annyit,hogy a fiúk nem csak az alakod nézik.

Ha egy lánynak szép arca van és van stílusa,jó belső tulajdonságai akkor nem érdekli őket hogy a combodon vagy máshol van egy kis felesleg.

De, ha egy ápolatlan,siránkozó csaj akkor nem fog magának pasit találni. (nem rád értettem)

Szóval a szépségért tenni kell! :)

Remélem segítettem!

2010. szept. 19. 14:33
 9/14 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, gyűlölöm magam, utálok fotózkodni, mert nem bírom elviselni a képeket magamról, sehova se töltöttem még fel soha.Teljesen megértelek, ha gondolod beszélgethetünk még. :) 19/L
2010. szept. 19. 19:45
 10/14 anonim ***** válasza:
Nyugi, csak ezért fogsz találni magadnak pasit, nem mindenkinek a külső a fontos. amúgy lehet csak te látod magad csúnyának
2010. szept. 20. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!