Utálom magam. Van aki képes lenne magát így elfogadni?
Mellem nincs, vannak időszakok amikor még a 70/A-s melltartó is nagy rám. csípőm nincs. a derekam és a a csípőm teljesen egybe olvad. a combom nagy és hájas. egyszerűen egy gnóm vagyok. sose fogok egy pasit se találni aki ezt elfogadja. teljesen elvagyok keseredve. :'(Van még valaki aki ennyire ocsmány testalkattal rendelkezik?
18/L
Hát... ha rossz passzban vagyok, akkor én is rondának látom magam, de ha jó a kedvem, van hogy szépségkirálynőnek érzem magam! Ha nem gondolod magad szépnek, gondolj arra, hogy a legtöbb nő nm szép, csak a sminknek köszönhetik hogy szépségkirálynők lettek.
A belső kisugárzás sokat számít! Meg az ápoltság, és ha olyan pasival találkozol, aki tetszik, mosolyogj rá! Azt nagyon nagyra értékelik! :)
én!hót vaskos mindenem és alacsony vagyok
1 szóval tömzsi :(
ne sajnáltasd már magad annyira mintha nem lenne jobb kezed és tolókocsis lennél!!!
a hiszti mindenkinek megy!inkább fogadd el magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!