Mit tegyek? Nem tudom elfogadni, utálom.
Sziasztok!
A problémám a magasságom, ami megkeseríti az életem.
17 éves lány vagyok, kora reggel/ alvás után 173, napközben olyan 171-2 cm. Egyszerűen gyűlölöm!
Sokan mondták, hogy fogadjam el, de nem megy.
Viszont egy reménysugár, hogy sok embertől hallottam, tornatanárom is mesélte, hogy aki intenzíven sportol az pár év alatt összemegy néhány centit. Már az oldalon is olvastam erről, így rászántam magam, hogy kiírok egy ilyen kérdést.
Vélemények? És azt hiába írja nekem bárki, hogy törődjek bele, sohasem fogok.
Ilyen válaszok nem érdekelnek.
Ennyi erővel mit nyafog az aki kövér, aki pattanásos stb, his "majd megtudnák ha nem lenne csak 1 kezük/lábuk"
Nem illetlek olyan jelzőkkel mint amilyenekkel te engem, hisz akkor olyan primitív lennék mint te :)
A válaszaidból azt szűröm le, hogy nem lehetsz valami értelmes és művelt ember. Másrészt, hogy névtelenül itt beszólogatsz ahhoz csak gratulálni tudok, ehhez kell ám az igazi bátorság. Még ha ezt valaki értelmesen írta volna le, de egy ilyen primitív ember véleménye nem mérvadó.
Mást nem tudok veled kezdeni, lepontozlak ahányszor csak írsz. Nem a véleményed miatt, hanem a stílusért.
És olyan válaszokra lettem volna kíváncsi, hogy ki mit hallott ezekről, mert mondom már több helyen is olvastam, hogy valaki pl 18 éves korára kisebb lett 4 cm-vel.
Neked meg azt ajánlom, hogy olvass el egy könyvet, addig se a utca széli stílusban írt véleményeidet írogatod.
Hát szerintem a köztünk lévő 10 centi nem hatalmas különbség, örülj neki, hogy nem kell hallgatnod egész nap, hogy törpe, miért nem nőttél nagyobbra, de kcisi vagy. -.-"
Nőni már nem sokat fogsz, és teljesen átlagos a magasságod, sőt, sokkal magasabb lányokat is ismerek. Nem igazán értem miért olyan nagy probléma ez neked, talán ha megpróbálnád elmagyarázni, lehet tudnánk segíteni. A te korodban én se tudtam beletörődni az alacsonyságomba, de pár év alatt sikerült. :P
Sportolók valóban összemehetnek 1-2 centit, csak azt nem hangoztatja senki, hogy azért, mert az ízületek összecsúsznak, ami elég fájdalmas tud lenni egy idő után.
Lehet igazad van, csak fura nekem is azt hallgatni, hogy ó de magas vagy, mert ez egy lány számára nem éppen bók :)
Azt mondom elkezdek intenzívebben sportolni, ha össze se megyek legalább jobb alakom lesz :D :)
én is 17 éves lány vagyok és vagy 10 centivel magasabb vagyok nálad,de nem érzem hogy ez megkeserítené az életem :O
szerintem 173 centi nem olyan ,,hú de magas" :O
ennél átlagosabb magasságod nem is lehetne...
Sportolj! Pár év alatt lehet összejön 1 cm.. Hajrá!
A barátnőim többsége 160 cm, így furán érzem mellettük magam.
A másik dolog, hogy imádom a magassarkú cipőket, de 9 cm-nél alacsonyabb sarkúak nem is tetszenek :$
És akárki akármit mond, az alacsony lányok kelendőbbek (bár ez érdekel legkevésbé)
Plusz kevés (jó) pasit látok 175 felett.. vagy ha mégis, akkor egy 160as bnője van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!