Mit tegyek? Nem tudom elfogadni, utálom.
Sziasztok!
A problémám a magasságom, ami megkeseríti az életem.
17 éves lány vagyok, kora reggel/ alvás után 173, napközben olyan 171-2 cm. Egyszerűen gyűlölöm!
Sokan mondták, hogy fogadjam el, de nem megy.
Viszont egy reménysugár, hogy sok embertől hallottam, tornatanárom is mesélte, hogy aki intenzíven sportol az pár év alatt összemegy néhány centit. Már az oldalon is olvastam erről, így rászántam magam, hogy kiírok egy ilyen kérdést.
Vélemények? És azt hiába írja nekem bárki, hogy törődjek bele, sohasem fogok.
Hát ha már mások nem bírnak normálisan válaszolni, majd én...tökre együtt érzek veled. és most jöhetnek a fujjongások, mert 'csak' 170 centi vagyok, de valahogy úgy cseszik ki velem az élet hogy a barátaimnál, családomnál, ismerősöknél, rokonoknál, szomszédoknál minden magasabb vagyok. Már kb nyúzom a fejem kínomban hogy ez hogy jön ki mindig, mert baromira nem vágom. Akik eddig tetszettek pasik azok is pár centivel alacsonyabbak voltak mint én, de pluszba én még kicsit "nagydarababb" is vagyok, széles vállam van, egyszóval elég szépen néznék ki mellettük. Mázlimra aki most tetszik, azzal egy magasak vagyunk kb..asszem..
18/l
Utolsó, végre érti valaki mire akartam kilyukadni!
Dettó ugyanez a helyzet, és fárasztó már azt hallgatni, hogy mekkorát nőttél (pedig már 1-2 éve nem is nőttem semmit..)
Még a nálam fél fejjel magasabb lányok is azt mondják, hogy jaj utálok magas lenni, de ezt gondolom te is érted, hisz te is jó magas vagy..
Alaktéren szerencsére nekem semmise nagy/széles, ha kicsit kisebb lennék akkor tökéletes lenne :)
Amúgy a bicajos csaj válaszára reagálva, egyik ismerősem nagy bicajos hosszú évek óta, neki mégse lett semmi ilyen 'görbülése' sőt, nagyon szép alakja lett.
Amúgy vannak sportok amitől megnyúlhat az ember mástól pedig összemehet.
Pl a kosarazástól, röpizéstől (ahol nyújtózkodsz) ott egyértelműen feljöhet pár centi ha intenzíven csinálja az ember.
Súlyemelésnél csökkenhet a magasság (de azt nyilván nem akarom csinálni) meg úgy hallottam az aerobiktól.
Ma mértem meg magam, 171,5 vagyok és ez egyáltalán nem átlagos. Az átlag magasság az 163-165 cm.
Jah, rég látott rokonok meg ismerősök is mondogatják hogy hú jó nagy vagy meg sokat nőttél..pedig évek óta nem nőttem.
De amúgy látok azért olyan lányokat akik nálam valamivel magasabbak, és szép vékonyak, arányos az alakjuk, szóval ha úgy néznék ki akkor nekem se zavarna igazán. De azért mégis..ezek az erős utalások meg kapcsolatteremtések..elég lelombozó :S
Amúgy tényleg 165 cm az átlag nőknél, pasiknál meg 170-175 körül..szóval mi már jóval az átlag fölött vagyunk.
Össze akarok menni. :/
15:23 voltam
Utolsó, pl amilyet írtak előtted.
Ha szereted oké, nem érdekel. Ha pedig téged se az én véleményem akkor nem írsz ide választ, problem megoldva ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!