Hogyan tudnám elfogadni azt, hogy ilyen vagyok? Utálom a külsőmet.
te így vélekedsz magadról de biztos vagyok abban h tetszel vkinek.
énse vagyok kibékülve 1-2 dologgal mégis odavan értem a bnőm.
igazán csak kép alapján tudnám eldönteni h mi is az amivel nemvagy kibékülve.
17/F
Ismerem az érzést. Időszak amig az ember a mások és a saját arcában és külsejében is csak esztétikai szempontokat lát meg, és ez egy szigorú mérce. Szivesen nézegettem festményeket, portrékat, cimlap hősöket, mindig egyre szebb külsejű embereket választottam. Aztán jött a tükröm és pfuj. Minél jobban elkeseredtem e miatt, annál savanyúbb arcot vágtam, lehajtott fejjel mentem, és folyyton szomorú voltam. Ez a hangulat kiült az arcomra, és még "szebbé tett". Aki nem a szépségkirálynőt kereste, hanem csak azt akarta megkérdezni tőlem az utcán, hogy merre menjen egy bizonyos általa keresett helyre, az sem mert megszólitani annyira áradt belőlem a gyászos taszitás. Akik pedig ismertek azok is kerültek ugyanezért. Én pedig azt éreztem, hogy tényleg ronda vagyok, hiszen senki sem közelit hozzám. Ehhez jött még, az "ostoba vagyok" korszak, az "ügyetlen vagyok" korszak, majd a három összeadódott. Minden bizonyiték bejött amit a negativumom igazolására vártam. A lelkiállpotom testi tünetei a fakó bőr, pattanások a lencsényitől a lóbab méretig az arcomon. Zsiros, fakó haj. Hajlott hát, esetlenség.
Hagyd ki ezt, vagy legalábbis röviditsd le. Ne magaddal foglalkozz, hanem a világgal. Tisztálkodj rendesen, ápold magad, mozogj-sportolj és tanulj, de slussz.
Annyi érdekes dolog van a világban aminek a megismerése örömet okoz. Élvezd! Nem az a fontos, hogy a külsődért hányan vannak oda. Nézd meg hires, gazdag, sikeres, áldozatkész, felfedező, tudós, diktátor, lelkivezető, Down syndrómás, rákos beteg,virágkertész, mester szakács, várandós kismama, karmester, fiatal, középkorú és öreg ember képét. Elemezd ki magadnak milyen embernek látod őket. Milyen tulajdonságaik látszanak. Fejleszd az emberismeretedet. Még alakulóban vagy, és órási lehetőségeid vannak. Próbálj meg másoknak segiteni, eleinte csak apróságokat. A legtöbb tapasztalat az öregek arcán látszik. Segits egy idősnek, amire neki szüksége van és beszélgess vele, hogy felviditsd. Ha csak rá figyelsz, megnyilnak benned más ajtók is. Az élet csodálatos dolog. Élvezd!
Nehéz dolgod lehet.
De hidd el másnak sem könnyű az élet.Ha mindenki feladná és megölné magát akinek problémája van,már rég kihalt volna az emberiség.(Nem véletlenül születtél ilyennek.)
Gondold el én ekcémás vagyok,egy csomó mindent nem ehetek.A bőröm néha olyan vörös mint a rák,iszonyúan viszket,puklis lesz,aztán nappal úgy-ahogy meg tudom állni,hogy ne vakarjam,de éjszaka kivakarom néha,hát úgy meg még szebb.Utálom az egészet,sírni szoktam,hogy mennyire utálom az életemet.Szerinted hányszor felakaszthattam volna már magam? (itt egy kérdés,ezt én tettem fel ezzel kapcs.: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__2287.. )
Nem hiszem el,hogy olyan csúnya lennél.Ez valószínűleg kissebségi komplexus lehet.A legjobb megoldás szerintem egy szpihológus,nem pedig egy erős kötél+egy cső.
Remélem segítettem!
14/L
Ha lány vagy, akkor azt tudom mondani, hogy még a legeslegvisszataszítóbb lányból is ki lehet hozni azért egy erős közepest... sőt...
Ha megdolgozol azért, hogy jó alakod, szép bőröd, igényes ruhatárad, szép frizurád legyen, akkor máris NEM LEHETSZ olyan ronda... Szóval szerintem ápoltsággal és igényességgel nagyon nagyon sokat lehet segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!