Hogyan tudnám elfogadni azt, hogy ilyen vagyok? Utálom a külsőmet.
szia
Figy, az öngyilkosságot felejtsd el, első gondolj a szüleidre, hogy mit éreznének, ha elveszítenék a gyereküket, ez eléggé nagy önzőség.
A másik, minden embernek van egy olyan értéke, ami mások figyelmét felkeltheti, ezt találd meg önmagadban :)
Az én történetem:
Én se vagyok egy szépség azt elmondom előre, egyszer bementem egy plázába (am utálom, de csak ott volt amit venni akartam), és a lényeg mentem szépen lassan, ült 2 p*csa a padon, rám néztek és elkezdték mondani, a tipikus szöveget, hogy anyád ez de ronda.
Vigyorogva ránéztem, és azt mondtam neki, hogy ok én ronda vok, de nekem nem legalább nem az az életcélom, hogy egy plázában koptatom a seggem egy padon a barátnőmmel egész nap másokat kielemezve, hogy én legyűrjem magamban a komplexusomat, na most gondolhatod az amelyik mondta lesütötte a fejét, a másik meg felvette a na most kényelmetlen arc pózt.
Az én észrevételem, hogy itthon nagyon megy az amcsi majmolás, és a lányok pláne a tinik felvették ezt az amicsis anyád hogy nézel már ki dolgot és k*rvára elfajult, szal nem is csodálom, hogy így érzel, a másik nem hiszem el h ennyire ronda lennél, te szerintem már direkt frusztrálod magad ezzel, ezt fejezd be állj le ezzel, állj a tükör elé és mond azt anyád ki ez a jóképű csávó, ha meg csaj vagy akkor azt h ki ez a sexy szépség a másik oldalon, többször is csináld ha kell, és ha így vélekedsz magadról, a kisugárzásod is más lesz mert jól érzed magad, ez bármennyire is hihetetlen de az emberek is másképp fognak nézni rád :)
remélem segítettem valamit :)
További szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!