Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnám elfogadni azt,...

Hogyan tudnám elfogadni azt, hogy ilyen vagyok? Utálom a külsőmet.

Figyelt kérdés
Kívül. Utálom a külsőmet.Az arcomat, mindenemet. Egyszerűen ronda vagyok. Ez olyan dolog ami nem igazán lehet változtatni. Nem túlzok, ha azt mondom, valahányszor belenézek a tükörbe, azután öngyilkosságon gondolkozok. Mások véleménye is nagyon elkeserít. Kívülről fújom az ilyeneket, hogy "A szépség belülről fakad.", "Aki igazán szeret, az nem törődik a külsőddel." stb. Tudom én. De attól még ez nagyon fájó dolog tud lenni. Számomra legalábbis. Nem tudom mit csinálhatnék. Az öngyilkosság tűnik a legideálisabb megoldásnak.
2009. máj. 1. 16:07
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

szia

Figy, az öngyilkosságot felejtsd el, első gondolj a szüleidre, hogy mit éreznének, ha elveszítenék a gyereküket, ez eléggé nagy önzőség.

A másik, minden embernek van egy olyan értéke, ami mások figyelmét felkeltheti, ezt találd meg önmagadban :)

Az én történetem:

Én se vagyok egy szépség azt elmondom előre, egyszer bementem egy plázába (am utálom, de csak ott volt amit venni akartam), és a lényeg mentem szépen lassan, ült 2 p*csa a padon, rám néztek és elkezdték mondani, a tipikus szöveget, hogy anyád ez de ronda.

Vigyorogva ránéztem, és azt mondtam neki, hogy ok én ronda vok, de nekem nem legalább nem az az életcélom, hogy egy plázában koptatom a seggem egy padon a barátnőmmel egész nap másokat kielemezve, hogy én legyűrjem magamban a komplexusomat, na most gondolhatod az amelyik mondta lesütötte a fejét, a másik meg felvette a na most kényelmetlen arc pózt.

Az én észrevételem, hogy itthon nagyon megy az amcsi majmolás, és a lányok pláne a tinik felvették ezt az amicsis anyád hogy nézel már ki dolgot és k*rvára elfajult, szal nem is csodálom, hogy így érzel, a másik nem hiszem el h ennyire ronda lennél, te szerintem már direkt frusztrálod magad ezzel, ezt fejezd be állj le ezzel, állj a tükör elé és mond azt anyád ki ez a jóképű csávó, ha meg csaj vagy akkor azt h ki ez a sexy szépség a másik oldalon, többször is csináld ha kell, és ha így vélekedsz magadról, a kisugárzásod is más lesz mert jól érzed magad, ez bármennyire is hihetetlen de az emberek is másképp fognak nézni rád :)

remélem segítettem valamit :)

További szép napot

2010. szept. 18. 11:31
 22/22 AggroBoci válasza:
Szerintem szard le :D
2013. jan. 21. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!