Hogyan tudnám elfogadni azt, hogy ilyen vagyok? Utálom a külsőmet.
Drága kérdező!
Elolvastam a többiek írását, igazuk van, mindenben, látod mennyi jó ember, ebben a rossz világban, sok a se segíteni akaró ember és ez nagy szó!Te is esetleg segíthetsz másoknak, akár ezen az oldalon, hogy ne érezzék olyan rosszul magukat ebben a világban. Olyan rövidke az élet, kérlek ne rövidítsd meg. Csak gondolj bele, mennyi ember, akinek nincs több esélye, mert halálos beteg, vagy kómában van, vagy mozgássérült, vagy nem lát, ők is élni szeretnének, még a betegségükkel együtt is, ha egy rövidke ideig is, de élni akarnak. Képzeld csak el, akinek napjai vannak hátra, gondolod ő azon gondolkodik hogyan néz ki?Nem hiszem, hanem azon, hogy még többet adhasson és kaphasson ebből a világból. Kérlek, még ha nehéz is gondolj ezekre az emberekre és az élet tisztelete miatt, legalább te mondj igent az életre, ne dobd el. Annyi lehetőség vár rád! Az utcán járva, húzd ki magad és mert mindenki szemébe nézni, senki sem különb tőled, senki sem jobb, gondolj bele, még a szép plázacicák, a nagyon jóképű fiúk, ők is emberek, aki gyarlók, akik tele vannak hibákkal, bünökkel, akik esetenként nem veszik észre az elesettet, a szegényt, akit te észrevehetsz. Ne akarj ilyen lenni, mert hidd el, Isten Téged is szeret és megmutatja számodra is az élet szép oldalait, csak ne fuss el még mielőtt ezt megtehetné. Gondolj a sok-sok beteg emberre, aki csak egy napot szeretnének még élni, hogy láthassák a napfelkeltét, hallhassák a madarak hangját és szeretteik szemébe nézhessenek. Az élet egy csoda, már az is, hogy megfoganunk, hogy pont mi, Isten nem véletlenül minket választott ki, hogy éljünk, terve van veled, ne utasítsd el őt, aki nagyon szeret Téged, ne add fel. Húzd ki magad és legyél büszke, hogy ebben a világban egészséges vagy és élhetsz. Te tudod mi ez, de akikhez méred magad, nem lenne szabad azon nem tudják milyen, mert azt hiszik övék a világ. Ne hagyd magad!!
Éva
Ha egy képet feltennél magadról vagy írd le hogy mi nem tetszik magadban.Fogad görbe ? Pattanásos a bőröd vagy mi nem tetszik ?
Akkor jobban tudnánk segíteni
amíg volt hajam, még kinéztem valahogy, de aztán jött a kopaszodás... végül is szépen beletörődtem mindenbe, nem csináltam belőle lelki kérdést, inkább azzal foglalkoztam, hogy mindig jókedvű legyek, szórakoztassam magam. Végül, miután nem a tükörképemmel voltam elfoglalva, sikerült egy kedves és szép lányt is találnom, azóta házas vagyok, sőt gyerek is van, aki gyönyörű :)
És már miért is dobnád el magadtól az életet azért, mert az életünket címlapokkal igyekeznek befolyásolni, ha nem olyan vagy, nem vagy ember, nem a fenét nem... és itt jön a közhely, amit írtál, hogy az igazi értékek belülről fakadnak...
És ahogy elnéztem, elég sokan elmondták ugyan ezeket a szavakat csak másként, bővebben... fogadd meg a tanácsukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!