Nem tudom elfogadni, most mit csináljak? Nagyon utálom.
Sziasztok!
17 éves lány vagyok, 172 cm köröl mozgok (estefele 171) és rettenetesen zavar. Ahogy belenézek a tükörbe, szerintem még 180-nak is kinézhetek..
Semmi önbizalmam, barátnőim 160-163 cm magasak.
Utána olvastam és olyan tippeket kaptam, hogy sportoljak sokat és akkor hamarabb beindul az öregkori összemenés. Mondjuk 3-4 cm-vel akarnék kisebb lenni.
Ha valami nem tetszik, vagy változtatni akarok rajta azért mindig tenni szoktam és most idegesít, hogy tehetetlen vagyok.
Kezdtem beletörődni, de egyik ismerősöm mesélte, hogy 19 éves korára kisebb lett 4 cm-vel, először mondtam neki, hogy tuti elmérték, de erősködött, hogy nem és tényleg szemmel láthatólag kisebb. :o
Szerintetek?
ne csináljátok már komolyan! én 175 cm vagyok és esküszöm örülök neki, hogy ekkorára nőttem!
egyrészt sokkal jobban eloszlik rajtam, ha felszedek 1-2 kg-t
röplabdázhatok *.*
nem kell megkérnem senkit, hogy levegyen vmit a felső polcról :D
évek óta a 160 cm-s anyukám felé magasodom, így azóta nem parancsolgat nekem annyira, hogy hányra menjek haza :D
a barátom 10 cm-vel magasabb nálam, így nem kell lábujjhegyen ugrándozni, ha meg akarom csókolni, és ő sem kap deréksérvet közben. (számomra mindig is bizarrak voltak azok a párok, akiknél 20-30 cm van a felek közt, és a lány csak nyújtja a nyakát, meg néz fel elveszetten, amivel jelzi, hogy adni akar egy puszit...)
nincs olyan problémám, hogy tök jól néz ki ez a nadrág, de úgy 10 cm-t fel kéne varrni az aljából
hordhatok hosszú ruhákat, szoknyákat, amik az alacsony lányokat még jobban összenyomják.
asszem ennyi. ja, és imádok 10 cm-s magassarkúkat hordani :)
basszus én ugyanennyi vagyok.. és én még nőni szeretnék..
nem vagytok normálisak.. a 163 centi az törpe..-.-"
Én is 17O körül vagyok és én is szeretnék még nőni :) Biztos csak azért érzed magad túl magasnak, mert körülötted mindenki picike :) De hidd el hogy ez ideális magasság,nem számít túl magasnak.
Tanácsot sajnos nem tudok adni, mert nem ismerek ilyen praktikákat, de szerintem nincs is rá szükséged :)
Te dilinyós vagy... :D
én 175/6 cm körül vagyok (16 L) és örülök hogy kitűnök a többi közül, se szépnek se vékonynak nem tartom magam, de most komolyan össze akarsz menni? nevetséges ne haragudj! :D
legyél rá büszke, hogy magasabb vagy mint a többiek és te kitűnsz a sorból. nekem ezt anyukám mondta mindig és mostanra beláttam, hogy igaza volt/van.
úgyhogy felejtsd el ezt a butaságot... komolyan olyan akarsz lenni mint a többi "egyenlány"? csak nézz rájuk, még megkülönböztetni sem lehet őket egymástól.
legyél rá büszke, hogy ilyen szép "magas" vagy :):)
Annyira 'alacsony' párti vagyok, hogy egy magas lányt nem is tudok szépnek látni.
Plusz nem jönnek be a nagyon magas pasik :) Inkább az 176-178 körüliek :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!