Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért utálom ennyire magam?...

Miért utálom ennyire magam? Ez normális vagy totális idióta vagyok?

Figyelt kérdés

Én inkább egész nap nem is nézek tükörbe mert nem szeretném telibehányni a látványtól... gyűlölöm a karakteres arcom az idétlen fiús alakom... ha véletlenül meglátom magam pl a busz ablakában vagy a suliban rosszul leszek undorító és csúnya vagyok. és ez tényleg nem csak hiszti nagyon megnehezíti az életem, nap mint nap próbálok szép lenni sminkelni magam megcsinálni a hajam szépen felöltözni de nem segít semmi..kisebbségi komplexus is dob rajta egy keveset , ha " a suli menői" vagy szép lányok vesznek körül rendesen szorongok inkább csak szeretnék eltűnni onnan úgy hogy senki se lásson. az összes fényképen csúnya vagyok egy cseppet sem vagyok fotogén ha az adatlapomon járok facebookon akkor a kezemmel letakarom a profilképem, szerintetek ez normális? mi a baj velem? :( 16/L

(nem küldök képet!)

2011. máj. 19. 18:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Mintha évekkel ezelőtti saját magamat olvasnám! Én is utáltam magam, a testem ilyen idősen. De a fősuli megváltoztatta a helyzetet, nem tudom miért, másképp álltam a dolgokhoz, magamhoz.

Azt ajánlom neked, hogy, ha tudsz valahogyan változtass magadon. Például új stílusú ruhák, több kiegészítő, ilyenek (én speciel leadtam pár kilót) és akkor azt mások is észreveszik, megdicsérnek és lesz egy kis önbizalmad.

Akárhogy is el kell tudnod fogadni magad, ez nagyon fontos. Ha nem sikerül akkor a könnyebbik út a pszichológus.

2011. máj. 19. 18:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is nagyon utálom magam, pedig az ismerőseim meg a barátom is próbálja belém önteni a lelket :) mindig úgy hív hogy gyönyörűm, meg hasonlók, de néha úgy vagyok hogy csak azért mondja mert a barátom...én is nagyon nehezen fogadom el magam, utálom az alakomat, az arcomat, a hajamat, a bőrömet :D mindent...remélem még nőiesedek majd és változok még picit, csak az a baj hogy már nemsokára 18 leszek...de azért reménykedem :)
2011. máj. 19. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!