Miért utálom magam ennyire és mi van a mai fiatalsággal?
Amikor én nyolcadikos voltam és kicsit ki volt húzva a szemem meg egy kis szempillaspirál és vörösre lett befestve a hajam és a tanárom ki volt akadva és azt mondta,hogy festessem vissza és,hogy nem sminkeljem magam!Ahogy így nézem pl.:a myvipet,a mostani nyolcadikos lányok teljesen nem olyanok,mint amilyenek mi voltunk!Festett haj,szolibarna bőr,műköröm és 2 kg festék!
A másik "bajom" az a mostani csajoknak olyan nagy a mellük,de mégis alacsonyak,de mégis jól néznek ki!Én most 17 vagyok és a méretem meg sem közelíti a mostani nyolcadikosok méretét,olyan vagyok mint egy óvodás!:(
Engem ez nagyon zavar és nem tudok magammal mit kezdeni,mert egyszerűen (szerintem)nincs mellem és amúgy is csúnya vagyok,utálom magamat!A barátom persze azt mondja,hogy nagyon szép vagyok és,hogy neki így tetszek,ahogy vagyok,de én utálom magam és azért szerintem kellene,hogy egy ember magának(is)tetszen!Vagy nem?
Kérlek,hogy írjatok véleményt,minél többen!
Bocs,ha hülyén fogalmaztam meg a kérdést!:S
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv!
a melledet kitömheted.. xDD nem a legjobb megoldás mert strandon simán lebukhatsz hogy deszka vagy elöl de átmenetileg jó (:
de amúgy ha van barátod akkor az jó ha neki tetszel :D
a smink-ről nemtudok mitmondani..igazából mindenkicsak szebben akar kinézni.. myvip-en meg képekre minden kisminkelni magát meg megszerkezti stb aztán közben az életben teljesen máshogy néz ki.
A mostani csajoknak pedig nincsen nagyobb mellük szerintem..csak jó push-up ot használnak és szépen kitömik.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!