Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért utálom magam ennyire és...

Miért utálom magam ennyire és mi van a mai fiatalsággal?

Figyelt kérdés

Amikor én nyolcadikos voltam és kicsit ki volt húzva a szemem meg egy kis szempillaspirál és vörösre lett befestve a hajam és a tanárom ki volt akadva és azt mondta,hogy festessem vissza és,hogy nem sminkeljem magam!Ahogy így nézem pl.:a myvipet,a mostani nyolcadikos lányok teljesen nem olyanok,mint amilyenek mi voltunk!Festett haj,szolibarna bőr,műköröm és 2 kg festék!

A másik "bajom" az a mostani csajoknak olyan nagy a mellük,de mégis alacsonyak,de mégis jól néznek ki!Én most 17 vagyok és a méretem meg sem közelíti a mostani nyolcadikosok méretét,olyan vagyok mint egy óvodás!:(

Engem ez nagyon zavar és nem tudok magammal mit kezdeni,mert egyszerűen (szerintem)nincs mellem és amúgy is csúnya vagyok,utálom magamat!A barátom persze azt mondja,hogy nagyon szép vagyok és,hogy neki így tetszek,ahogy vagyok,de én utálom magam és azért szerintem kellene,hogy egy ember magának(is)tetszen!Vagy nem?

Kérlek,hogy írjatok véleményt,minél többen!

Bocs,ha hülyén fogalmaztam meg a kérdést!:S

Előre is köszi a válaszokat!

Üdv!

2009. jan. 29. 13:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezekre a myvipes kis rib@ncokra nehogy irigykedj, örülj neki, hogy nem vagy olyan, mint ők. értelmiségibb körökben mki hülyére röhögi magát rajtuk. ezek közé azok tartoznak, akik számára az képviseli az értéket, ki van minél jobban kimázolva, ki tud a legkurv@sabb pózokban a fürdőszobatükürben magát fotózva pucsítani, és úgy alapvetően ki a nagyobb rib@nc. a szépség nem itt kezdődik, ahogy Ők kinéznek, hidd el. nekik fogalmuk sincs arról, hogy egy nő mikor nő. nyílván az is közrejátszik abban, hogy ők ennyire negatív irányba tolódtak el, hogy a szülők nem foglalkoznak velük, illetve ezt hozták otthonról. adj hálát a szüleidnek, hogy te nem váltál ilyenné, én is ezt teszem. gondolj arra, hogy az ilyen emberek csak a saját diszkós, plázás, kurvulós álomvilágukban képesek csak érvényesülni, a hozzájuk hasonló értelmi szintjükön lévő társaságában.

nem kell velük foglalkozni, és még egyszer hangsúlyoznám, ne irigykedj rájuk, mert nincs miért. szted hol lesznek ők 10 év múlva hozzád képest? sehol. ők még 30 évesen is a plázát fogják róni, kiégve, rosszkedvűen, megcsömörlötten. (a sok sminktől meg szolizástól elfonnyadt bőrrel)

a melled miatt meg ne aggódj. a mellméretbeli különbségnek okát én abban látom, hogy ezeknek már 14 évesen felírja az orvos a fogamzásgátlót, inkább mint hogy abortuszra menjenek alapon. a mellük meg ettől nő.

miért nem hiszel a barátodnak, aki szeret téged? nem viccből mondja, hogy szép vagy!

2009. jan. 29. 13:37
 2/12 anonim válasza:
100%
Én még egy kiadással idősebb vagyok, mint Te, akkor mit szóljak? A mi időnkben nem hogy smink, hajfestés, piercingezés nem volt, hanem iskolaköpenyt kellett felvenni (legalábbis alsó tagozatban), és azután sem lehetett akárhogy öltözködni. Nyugodj meg, fogadd el magadat úgy, ahogy vagy. Nem azt mondom, hogy ne próbálj meg szépen, igényesen felöltözni és szépnek látszani (bár 17 évesen szerintem nincs csúnya lány), sőt. De egyszerűen meg kell békélni önmagaddal, nem lehet mindenki Cindy Crawford (vagy nem tudom ki most a nőideál). Azért van most annyi depressziós, bulimiás, csontsovány, drogos, frusztrált nő (és sajnos férfi) a világon, mert kimossák az agyadat, hogy ha nem vagy >>>ilyen és ilyen<<< (ide be kell helyettesíteni az aktuális divatot), akkor egy nulla vagy. Mivel sokan nem tudnak ennek megfelelni, megpróbálnak kimenekülni ez alól a nyomás alól, ami vagy sikerül, vagy nem. Ha nem, jön a depresszió, a pótszerek. Örülj neki, hogy van egy barátod, aki meglátja benned az Istennőt, és szeret, becsüld meg, ő is hálás lesz érte. Te pedig boldog leszel, ha megbékélsz önmagaddal.
2009. jan. 29. 13:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a szépség belülről fakad. A külső csak az amit az ember a szemével lát. Könnyű megtéveszteni a másikat egy kis sminkkel.

Ne szomorkodj, mert nincs okod rá biztos. Mindenkibe van szép is. A melleid pedig még nőhetnek ám! Mégcsak 17 vagy és ez még fejlődésben levő szervezet. Kb. 25 éves kor az szerintem, amikor kifejlett leszel. :)

Egyébként jó kis példa erre: ha látsz egy szép almát a boltban, megveszed-hazamész és felvágod hogy megeszed. És amikor felvágod látod hogy rohadt az egész belseje.

Lásd meg melyik a fontosabb, ha kívülről vagy bombázó vagy belülről csodaszép! Ha esetleg a külsőd nem is No 1. és változtatni sem tudsz rajta mert nem lehet, de a lelkeddel széppé tudod varázsolni magad hidd el, mert a belső szépség kisugárzik és ehez smink se kell! És ez a legfontosabb... :)

~üdv~

2009. jan. 29. 13:52
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönök minden választ,az elsőn kifejezetten jót nevettem,nagyon jó a megfogalmazás!;)

Megpróbálok kibékülni magammal,remélem,hogy sikerül,de azért mégis bosszantanak ezek a csajok...:@!

Üdv!

2009. jan. 29. 14:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A myvipes kispics@knak azért van ám nagy mellük, mert elég durván kitömik... Van egy ismerősöm, aki folyton mélyen dekoltált felsőkben jár, és eléggé kilógnak a nagynak mondható mellei. Viszont egyszer úgy hajolt a csaj, hogy be lehetett látni teljesen a melltartója alá, és akkor derült ki, hogy valójában tök lapos a csajszi!!! Szóval valószínűleg a myvipes cicusok is segítenek a mellméretükön...
2009. jan. 29. 15:25
 6/12 anonim ***** válasza:

túl sok okos ötletem nekem nincs.

de azt tudom,hogy pl az egyik osztálytársamnak alig van/volt melle. és tesi óra előtt láttuk h néha csak toppot hord.aztán eltelt kb 2-3 hét és kib*szott nagynak tűntek a mellei.és hát érdekes,hogy hogy nől ennyit a mell 2hét alatt.Megkérdeztük és azt mondta,hogy minden nap masszírozta és így nőtt.Aztán mikor tesire öltöztünk láttuk,hogy miket művel a vastag szivacsocs melltartó...

Tehát a tanulság:azzal,hogy egyes kis p*csák kitömik magukat nem csak társaikat de saját magát is becsapja.És ha kiderül k*rva ciki lesz neki...

A barátod szeret,melleted van,higgy neki.És nincs olyan ember,hogy csúnya,max olyan aki más,mint a többi divatp*csa.És a legfontosabb dolog,a szépség belűlről fakad:)

2009. jan. 29. 17:27
 7/12 Sexylady ***** válasza:
Hát igen... ez magyarország.... ha valaki pár jól beállított képet tesz fel magáról, az már rögtön pics@, v ri.anc.... mert ugye mindenkit be kell skatulyázni! Attól hogy van az embernek egy természetes magabiztossága, attól még nem egoista. én is tudom hogy az így jellemzett lányok egy része az aminek írtátok, de semmiképp sem mindenki. Ha valaki megtalálja magában a szépet akkor ő is kinézhet úgy ahogy szeretne.
2009. jan. 31. 18:04
 8/12 anonim ***** válasza:
utolsó. ez egészséges magabiztosság nem ott kezdődik, hogy kirakok magamról myvipre egy tucat olyan képet, amin kitömött melltartóban, agyonszolizva, agyonsminkelve pucsítok idétlen pózokban a tükör előtt. a myvip felhasználóinak pedig nagyon nagy része ilyen bizony.
2009. jan. 31. 18:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Jah, ha erősek az idegeitek, és azt hiszitek, hogy a myvip-nél már nincs alább, akkor nézzétek meg ezt: www.privi.hu
2009. jan. 31. 18:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez jó, mikor rám tör a kisebbségi érzés én is ezt szoktam nézegetni:DD Ez szemétség?:S
2009. febr. 4. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!