Miért utálom magam ennyire és mi van a mai fiatalsággal?
Amikor én nyolcadikos voltam és kicsit ki volt húzva a szemem meg egy kis szempillaspirál és vörösre lett befestve a hajam és a tanárom ki volt akadva és azt mondta,hogy festessem vissza és,hogy nem sminkeljem magam!Ahogy így nézem pl.:a myvipet,a mostani nyolcadikos lányok teljesen nem olyanok,mint amilyenek mi voltunk!Festett haj,szolibarna bőr,műköröm és 2 kg festék!
A másik "bajom" az a mostani csajoknak olyan nagy a mellük,de mégis alacsonyak,de mégis jól néznek ki!Én most 17 vagyok és a méretem meg sem közelíti a mostani nyolcadikosok méretét,olyan vagyok mint egy óvodás!:(
Engem ez nagyon zavar és nem tudok magammal mit kezdeni,mert egyszerűen (szerintem)nincs mellem és amúgy is csúnya vagyok,utálom magamat!A barátom persze azt mondja,hogy nagyon szép vagyok és,hogy neki így tetszek,ahogy vagyok,de én utálom magam és azért szerintem kellene,hogy egy ember magának(is)tetszen!Vagy nem?
Kérlek,hogy írjatok véleményt,minél többen!
Bocs,ha hülyén fogalmaztam meg a kérdést!:S
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv!
Ezekre a myvipes kis rib@ncokra nehogy irigykedj, örülj neki, hogy nem vagy olyan, mint ők. értelmiségibb körökben mki hülyére röhögi magát rajtuk. ezek közé azok tartoznak, akik számára az képviseli az értéket, ki van minél jobban kimázolva, ki tud a legkurv@sabb pózokban a fürdőszobatükürben magát fotózva pucsítani, és úgy alapvetően ki a nagyobb rib@nc. a szépség nem itt kezdődik, ahogy Ők kinéznek, hidd el. nekik fogalmuk sincs arról, hogy egy nő mikor nő. nyílván az is közrejátszik abban, hogy ők ennyire negatív irányba tolódtak el, hogy a szülők nem foglalkoznak velük, illetve ezt hozták otthonról. adj hálát a szüleidnek, hogy te nem váltál ilyenné, én is ezt teszem. gondolj arra, hogy az ilyen emberek csak a saját diszkós, plázás, kurvulós álomvilágukban képesek csak érvényesülni, a hozzájuk hasonló értelmi szintjükön lévő társaságában.
nem kell velük foglalkozni, és még egyszer hangsúlyoznám, ne irigykedj rájuk, mert nincs miért. szted hol lesznek ők 10 év múlva hozzád képest? sehol. ők még 30 évesen is a plázát fogják róni, kiégve, rosszkedvűen, megcsömörlötten. (a sok sminktől meg szolizástól elfonnyadt bőrrel)
a melled miatt meg ne aggódj. a mellméretbeli különbségnek okát én abban látom, hogy ezeknek már 14 évesen felírja az orvos a fogamzásgátlót, inkább mint hogy abortuszra menjenek alapon. a mellük meg ettől nő.
miért nem hiszel a barátodnak, aki szeret téged? nem viccből mondja, hogy szép vagy!
Szerintem a szépség belülről fakad. A külső csak az amit az ember a szemével lát. Könnyű megtéveszteni a másikat egy kis sminkkel.
Ne szomorkodj, mert nincs okod rá biztos. Mindenkibe van szép is. A melleid pedig még nőhetnek ám! Mégcsak 17 vagy és ez még fejlődésben levő szervezet. Kb. 25 éves kor az szerintem, amikor kifejlett leszel. :)
Egyébként jó kis példa erre: ha látsz egy szép almát a boltban, megveszed-hazamész és felvágod hogy megeszed. És amikor felvágod látod hogy rohadt az egész belseje.
Lásd meg melyik a fontosabb, ha kívülről vagy bombázó vagy belülről csodaszép! Ha esetleg a külsőd nem is No 1. és változtatni sem tudsz rajta mert nem lehet, de a lelkeddel széppé tudod varázsolni magad hidd el, mert a belső szépség kisugárzik és ehez smink se kell! És ez a legfontosabb... :)
~üdv~
Köszönök minden választ,az elsőn kifejezetten jót nevettem,nagyon jó a megfogalmazás!;)
Megpróbálok kibékülni magammal,remélem,hogy sikerül,de azért mégis bosszantanak ezek a csajok...:@!
Üdv!
túl sok okos ötletem nekem nincs.
de azt tudom,hogy pl az egyik osztálytársamnak alig van/volt melle. és tesi óra előtt láttuk h néha csak toppot hord.aztán eltelt kb 2-3 hét és kib*szott nagynak tűntek a mellei.és hát érdekes,hogy hogy nől ennyit a mell 2hét alatt.Megkérdeztük és azt mondta,hogy minden nap masszírozta és így nőtt.Aztán mikor tesire öltöztünk láttuk,hogy miket művel a vastag szivacsocs melltartó...
Tehát a tanulság:azzal,hogy egyes kis p*csák kitömik magukat nem csak társaikat de saját magát is becsapja.És ha kiderül k*rva ciki lesz neki...
A barátod szeret,melleted van,higgy neki.És nincs olyan ember,hogy csúnya,max olyan aki más,mint a többi divatp*csa.És a legfontosabb dolog,a szépség belűlről fakad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!