Pasik! Mi az első benyomásod rólam? Miért nem tetszek a fiúknak?
2010. dec. 30. 21:41
51/57 anonim válasza:
bocsi, de tényleg ne öltözz ennyire romásan. Nem áll jól. Én nem ítélek meg senkit azért mert más a származása. Pákót is bírom mégis néger :D
Szóval tesómnak is van roma haverja, ezzel semmi baj..
1 képen a hiba: Akkora karika fülbe valóval tényleg úgy nézel ki mint egy Roma (bocsi)
2.kép: az a tanga papucs össze állítás nem nagy cucc de ez a kép nagyon jó
4.kép szuper.
5.kép: LÓ fülbevaló, idétlen magassarkú, lenéző pillantás,cigaretta
52/57 anonim válasza:
6.kép: Nekem bejön, csak azon is ez a nagyképű pillantás. De ezt vegyük úgy hogy észre sem vettem :) 13L előző is én voltam
53/57 anonim válasza:
Szerintem a 6. képen nem is lenéző a tekintete. Ott inkább olyan aranyos, kedves. Ahogy az 1.-és a 2. képeken is.
A 2. képen a ruhaösszeállítás nagyon passzol hozzád.
54/57 anonim válasza:
"Szerintem a 6. képen nem is lenéző a tekintete"
Nem tudom lehet csak én néztem úgy :D
B.Ú.É.K
56/57 anonim válasza:
A képeken egy átlagos kinézetű ápolt lányt látok. És ha nem volna a származásoddal szembeni sok előitélet (nem alaptalanul) akkor nem volna semmi baj. Az emberek már csak ilyenek. Külső és származás alapján mondanak itéletet. És meg sem akarnak ismerni, ha nem ütöd meg a mércét!
57/57 anonim válasza:
Buta arcod van, és semmi nincs rajtad, ami egy kicsit is különlegessé tenne, szóval teljesen felejthető vagy. Nálam túlnyomórészt nem a külső dominál, de te tényleg nem lehetsz valami észkombájn a képeid alapján, na meg ha lenne egy csöppnyi eszed, nem tennél fel itt ilyen kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!