Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pasik! Mi az első benyomásod...

Pasik! Mi az első benyomásod rólam? Miért nem tetszek a fiúknak?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. dec. 30. 21:41
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
Nekem a vékonyabb lányok jönnek be és akik szolidabban öltözködnek. És mosolyogj többet és őszintébben!
2010. dec. 31. 10:47
 42/57 anonim ***** válasza:

ha ugyan az avan a nadrágodon mint a linkelt képen akkor azt a nadrágot NE VEDD FEL TÖBBÉ. ez csak egy jó tanács.

amúgy...túl romásan öltözködsz. nembaj h roma vagy, csak ne tegyél még rá 3 lapáttal az öltözködéseddel is.

a másik, ami nem a te hibád, h roma vagy, és sok pasi a roma csajokat eleve csak 1 dologra tudja hasznosítani. vagyis 2. vagy 3? dugásra, szülésre, verésre.

elhiszem h te nem vagy az a típus, csak mivel roma vagy sokan helyből ezt gondolják rólad. így nehéz lehet, megértem.

sztem vegyél vissza kicsit a romás öltözködésedből az talán segít vmennyire.

2010. dec. 31. 11:37
 43/57 A kérdező kommentje:
Miért ne vegyem fel??Azokat magyar lányok is felveszik, nem értem a problémát :S
2010. dec. 31. 11:38
 44/57 anonim ***** válasza:
azegy turul madár. tudom h magyar vagy, de a turult a szélsőjobbosok előszeretettel favorizálják, a szélsőjobbosok pedig neméppen arról híresek h romabarátok lennének
2010. dec. 31. 11:50
 45/57 A kérdező kommentje:
jaj már értem
2010. dec. 31. 12:44
 46/57 anonim ***** válasza:
hááát...igaz én lány vagyok és ne haragudj hogy ezt mondom de szerintem nem vagy szép, mondjuk kivasalhatnád a hajad és egy pasztel színű smink is jól állna =)
2010. dec. 31. 13:00
 47/57 anonim ***** válasza:
Minek vasalja a haját? hogy szétégesse vele. Nehogy elkezd vasalni, jó így a hajad szép!
2010. dec. 31. 13:46
 48/57 anonim ***** válasza:
88%

szerintem szép vagy...de ha cigizel általában ne úgy tedd,hogy másook is lássák,mert egy cigiző lány nem kellemes látvány.nekem nem titszik a pircinged,szerintem minden lányon rosszul áll,olyan mintha valami bőrbaj lenne.

az ölt9zködéseddel semmi baj nincsen,legfeljebb nem az én ízlésem.a hajad nekem nagyon tettszik

a bunkó rasszistákkal ne is foglalkozz,de vajon miért van az ,h. a roma ellenesek olyanra szolizzák magukat mint amilyennek te születtél?szép a szemed ,de jobban kiemelhtnéd.az alkoddal nincs baj,vékony vagy,de sportolhatnál,hogy izmos legyél

14l

2010. dec. 31. 14:59
 49/57 anonim ***** válasza:

Nekem ritkán jönnek be roma lányok, de azért már láttam egy kettőt aki tetszett. (Például tegnap.) Nem az előitéleteim miatt, hanem azért mert az nekem túlságosan erőteljesnek érződnek az arcvonásaik.

A második képen tetszel. (Érdekes két különböző fotón minnyire másképpen hatást kelthet egy személy.) Azt mondanám tízből 5. Ennyi már nekem bőven elég ahhoz hogy szóba álljak veled. Szóval így én se értem miért ne lehetne valakid.

24/F

2010. dec. 31. 16:40
 50/57 anonim ***** válasza:
Ennyi gépelési hibát egy válaszban! Bocsánat, nem figyeltem oda.
2010. dec. 31. 16:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!