Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pasik! Mi az első benyomásod...

Pasik! Mi az első benyomásod rólam? Miért nem tetszek a fiúknak?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. dec. 30. 21:41
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:

kérdezhetek???az utolsó képen, amin 3an vagytok, mi van a nadrágod fenék-részére varrva??

mert első ránézésre ilyennek tűnik:

[link]

2010. dec. 30. 23:21
 32/57 anonim ***** válasza:

Talán ne a kínaiból öltözködj. Sok szép, jó minőségű ruhát lehet találni a turkálókban olcsón. Inkább azt ajánlom.

És kerüld ezeket a gusztustalan, köldökig érő, rikító felsőket, öveket.

A cigiről is szokj le.

És mosolyogj. ^^

2010. dec. 30. 23:46
 33/57 anonim ***** válasza:
100%

Tejóég mekkora gyökerek vannak itt...

Szerintem minden rendben van veled:) Nem tudom számít e de azért leírok pár 'tanácsot' ha gondolod fogadd meg:)

Kicsit hízásra hajlamos vagy, úgyh vigyázz az alakodra. Még jól nézel ki, de tornázz és akkor ez meg is marad!

A cigi tényleg nem áll jól neked. Tönkre teszed magadat csak...

Ha sráccal beszélgetsz, akkor ne az legyen benned, hogy neked mindenképpen meg kell találnod a nagyŐt. Légy laza, viselkedj természetesen, nevess sokat (de ne röhögj) Szerintem menni fog!:)

És így utoljára a lelkedre szeretnék hatni. Soha az életben ne vedd magadra az olyan aberrált emberek megnyilvánulásit, mint akik itt is írtak komikat. Más kultúra még nem jelent negatívumot.

Szóval a lényeg, hogy add önmagad, szerintem aranyos csaj lehetsz:)

23/l

2010. dec. 30. 23:52
 34/57 anonim ***** válasza:
60%
Erősen roma származású vagy, csúnya is, és dohányzol is. Gondolom túl okos sem lehetsz.
2010. dec. 31. 00:06
 35/57 anonim ***** válasza:
97%

Miért nem tetszel?

- nagyon pózolsz,

-beképzeltnek látlak a képeken

-nincs kedvesség az arcodban,inkább olyan unottnak látszol

-üresfejűnek látlak aki azt hiszi dögös..

-túl fiatal vagy

-tényleg visszataszító a cigi

20/f

2010. dec. 31. 00:10
 36/57 anonim ***** válasza:
100%

Talán az utolsó kép lemaradhatott volna, a cigi miatt, a többivel nincs gond.

A hozzászólásaid, felfogásod alapján pedig értelmes, normális lánynak tűnsz, nem álltál le a bunkókkal sem, szóval semmi gond nincs veled:-)

16 éves vagy, van még időd (úgyis jön majd erre a "romáéknál nem úgy szokás", de ezzel csak saját magukat minősítik.)

Biztos lesz olyan, aki elfogad úgy, ahogy vagy, és nem a "legalja", ahogy valaki írta.

2010. dec. 31. 00:52
 37/57 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, durva leszek, de a legelső benyomásom az volt, hogy pfej, gusztustalan p*csa. De a válaszaidból itélve tényleg egy normális lány lehetsz, pozitivan csalódtam.Amin szerintem változtass:piercinget vedd ki, Próbálj szolidabban öltözködni: ne ilyen élénk szinekbe öltözz, illetve kerüld a csillogós, tuldiszitett ruhákat és azokat is amiből a fél melled/hasad kilátszik. És a cigiről szokj le, mert tényleg csunya a kezedben. Ennyi.:)
2010. dec. 31. 09:11
 38/57 anonim ***** válasza:

Nekem tetszel, nincs veled semmi baj, örülnék ha ilyen barátnőm lenne.

20f

2010. dec. 31. 09:50
 39/57 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Igen nem állok le aberált csak egy felé látó emberekkel vitázni úgyanis csak felidegesítem magam.

Igen valaki kérdezte valami madár féle van rá dekorálva a nadrágomra.

:)

2010. dec. 31. 10:29
 40/57 A kérdező kommentje:
Igen, és próbálom megfogadni a tanácsokat :)
2010. dec. 31. 10:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!