Pasik! Mi az első benyomásod rólam? Miért nem tetszek a fiúknak?
kérdezhetek???az utolsó képen, amin 3an vagytok, mi van a nadrágod fenék-részére varrva??
mert első ránézésre ilyennek tűnik:
Talán ne a kínaiból öltözködj. Sok szép, jó minőségű ruhát lehet találni a turkálókban olcsón. Inkább azt ajánlom.
És kerüld ezeket a gusztustalan, köldökig érő, rikító felsőket, öveket.
A cigiről is szokj le.
És mosolyogj. ^^
Tejóég mekkora gyökerek vannak itt...
Szerintem minden rendben van veled:) Nem tudom számít e de azért leírok pár 'tanácsot' ha gondolod fogadd meg:)
Kicsit hízásra hajlamos vagy, úgyh vigyázz az alakodra. Még jól nézel ki, de tornázz és akkor ez meg is marad!
A cigi tényleg nem áll jól neked. Tönkre teszed magadat csak...
Ha sráccal beszélgetsz, akkor ne az legyen benned, hogy neked mindenképpen meg kell találnod a nagyŐt. Légy laza, viselkedj természetesen, nevess sokat (de ne röhögj) Szerintem menni fog!:)
És így utoljára a lelkedre szeretnék hatni. Soha az életben ne vedd magadra az olyan aberrált emberek megnyilvánulásit, mint akik itt is írtak komikat. Más kultúra még nem jelent negatívumot.
Szóval a lényeg, hogy add önmagad, szerintem aranyos csaj lehetsz:)
23/l
Miért nem tetszel?
- nagyon pózolsz,
-beképzeltnek látlak a képeken
-nincs kedvesség az arcodban,inkább olyan unottnak látszol
-üresfejűnek látlak aki azt hiszi dögös..
-túl fiatal vagy
-tényleg visszataszító a cigi
20/f
Talán az utolsó kép lemaradhatott volna, a cigi miatt, a többivel nincs gond.
A hozzászólásaid, felfogásod alapján pedig értelmes, normális lánynak tűnsz, nem álltál le a bunkókkal sem, szóval semmi gond nincs veled:-)
16 éves vagy, van még időd (úgyis jön majd erre a "romáéknál nem úgy szokás", de ezzel csak saját magukat minősítik.)
Biztos lesz olyan, aki elfogad úgy, ahogy vagy, és nem a "legalja", ahogy valaki írta.
Nekem tetszel, nincs veled semmi baj, örülnék ha ilyen barátnőm lenne.
20f
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igen nem állok le aberált csak egy felé látó emberekkel vitázni úgyanis csak felidegesítem magam.
Igen valaki kérdezte valami madár féle van rá dekorálva a nadrágomra.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!