Pasik! Mi az első benyomásod rólam? Miért nem tetszek a fiúknak?
2010. dec. 30. 21:41
2/57 anonim válasza:
ápolatlan az aqrcod és az öltözködésed. cigizel is?
3/57 anonim válasza:
Talán mert te sem az idén barnultál le!!:)
4/57 anonim válasza:
Nem a külső az egyetlen szempont. ;)
5/57 anonim válasza:
Ez mind iwiwről van lelopva szerintem és nem te vagy a képen szereplő lány. Ha mégis akkor ne haragudj de jó hülye vagy, hogy ide pakolod fel a képeket.
6/57 anonim válasza:
Meeg van benned pár vonóval szerintem, nekem meg az ilyen nem bejövős.
7/57 A kérdező kommentje:
nem értem az emberek miért nem viselik el a roma származásuakat??
=( na mindegy
1: igen cigizek,
mi az ápolatlan az arcomban?
2010. dec. 30. 21:45
8/57 anonim válasza:
A tekintetedről süt a lenézés, legalábbis pofátlannak mondanálak így kép alapján, így összességében ha rádnézek egy h*lye k*rvát látok.
Na meg menő a bagó a kezedben...
9/57 anonim válasza:
Talán mert undorító a kezedben a cigi... Amúgy nem hiszem, hogy ezt pár kép alapján meg lehet mondani.
10/57 A kérdező kommentje:
Én vagyok és a saját iwiwemről vettem le a képeket, a kérdésem viszont az hogy miért nem lesz nekem soha egy értelmes normális barátom :(
2010. dec. 30. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!