Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pasik! Mi az első benyomásod...

Pasik! Mi az első benyomásod rólam? Miért nem tetszek a fiúknak?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. dec. 30. 21:41
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim válasza:
71%

az emberek hajlamosak származás alapján itélni.

szerintem, ha a viselkedésed rendben van, akkor hamarosan találsz magadnak fiút.: D

2010. dec. 30. 21:47
 12/57 A kérdező kommentje:
nem vagyok lenézős típus azokat nézem le akik lenéznek engem
 13/57 anonim ***** válasza:
60%
Nem csak a romaság ami a bökkenő hanem h normális fiút hiába keresel mert nem igen van már.
 14/57 anonim ***** válasza:
85%
Szokj le a cigiről! Nem áll jól egy nő kezében sem. Ez csak egy jó tanács.. :)
2010. dec. 30. 21:48
 15/57 A kérdező kommentje:
devan én abban biztos vagyok, egyébként köszönöm a szép jelzőket hogy *kur va nem érzem magam annak, de az sem lehet valami túl normális aki ilyet mond egy ismeretlen emberre, én momentán arra gondoltam min változtassak haj vagy smink ruha vagy bármi
2010. dec. 30. 21:49
 16/57 anonim ***** válasza:
89%
Gondold végig mit nem csinálsz jól, előbb nézz magadba, lehet benned van a hiba. Ne cigizz, bár ha felétek menő és a pasijaid is cigiznek és neked elnézik akkor az ebből a szempontból nem lehet negatív pont. A többieknek mondom, hogy bármelyikünk születhet romának arról ő nem tehet. De tényleg a tekinteted elég lenéző meg van benned valami nagyképűség persze zord külső takarhat érzékeny belsőt. :) Amúgy békés megyei vagy? :)
2010. dec. 30. 21:51
 17/57 anonim válasza:
Egyébként hány éves vagy??
2010. dec. 30. 21:51
 18/57 anonim ***** válasza:
86%
21:47-es, ne legyél ilyen demoralizáló :) Amúgy kedves kérdező, nekem se vagy az esetem, pont ugyan azért, mint amit már előttem is írtak: azért mert olyan lenéző az arckifejezésed. De ezt így nem lehet ám megmondani, fontos a belső is, mert lehet bárki bármilyen szép, hogyha nagyon ostoba, bunkó, öntelt, vagy esetleg mindegyik egyszerre, csak pár numerára számíthat. Szóval szerintem viselkedj normálisan, és előbb utóbb találsz valakit. És szerintem cigány srácot keress, velük lehet hogy könnyebben megtalálod a hangot.
2010. dec. 30. 21:52
 19/57 A kérdező kommentje:
16éves vagyok és nem békés megyei
2010. dec. 30. 21:52
 20/57 A kérdező kommentje:
de ha nem szeretnék romát?
2010. dec. 30. 21:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!