Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pasik! Mi az első benyomásod...

Pasik! Mi az első benyomásod rólam? Miért nem tetszek a fiúknak?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. dec. 30. 21:41
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
92%

Szia!

Szerintem semmi gond nincsen Veled!

Tudod, sokaknak vannak előítéletei, de nem csak a származás miatt, hisz arról nem tehetsz.

Sokan a ruha, smink, haj, kezek alapján ítélnek.

Nézd, én is sokáig tipródtam, hogy mi nem oké.... nekem 2gyermekem van, 23éves vagyok, viszonylag csinos, ápolt, és nem roma, mégsem találok egy értelmes pasit magamnak. Én pl nem vagyok jó emberismerő.

De Nálad azt érzem (ne haragudj, ha nem jól), hogy mivel ide képet tettél fel, és magadról semmit sem írtál, így Neked elsődleges a külső. Lehet viszont, hogy pont egy olyan srácban találnád meg az igazit, aki nem olyan vonzó.

Sok sikert Neked!

2010. dec. 30. 21:54
 22/57 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem szeretnél cigány pasit akkor ne szerezz. Csak egy tipp volt. :)
2010. dec. 30. 21:56
 23/57 anonim ***** válasza:
83%

Nem akarnék én se cigány maffia családba nősülni. ;)

18/F

2010. dec. 30. 22:00
 24/57 anonim válasza:
85%

Nekem két okból nem jössz be:

Mert roma vagy.(Ne értsd félre nem rasszista vagyok hanem nekem a barna bőrűek nem jönnek be,egyszerűen nem és kész)

Másrészt mert túl fiatal vagy hozzám képest,nekem nem jönnek be a fiatalabb lányok.

Egyébként ha fehér lennél még kevésbé lennél vonzó számomra.

Kicsit idősebbnek látszol a korodnál, olyan 18-20 évesnek néztelek.

De szerintem alapvetően nincs veled gond, kicsit lenézőnek látszol a képeken mint ahogy azt előttem is írták,de én nem látok kifogást az öltözködésedben sem és a külsődben sem, ápoltnak tűnsz.

2010. dec. 30. 22:01
 25/57 A kérdező kommentje:

Értem, bár mégse mert arra voltam kíváncsi hogy a fiúk többsége miért tojik a fejemre.

Egyébként félroma vagyok és mamám nevel, senki nem kerül maffia családba

2010. dec. 30. 22:07
 26/57 anonim ***** válasza:
36%

Ez a válasz 64%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:44

Ebben benne van minden, zseniális.

Amúgy én is kiemelném a származásodat. De ez áthidalandó annyival, hogy a túlpigmentáltak közül keresel magadnak egy pujárót. Azoknak sem erényük az igényesség, fialni meg bármelyik roma nő tud 2-3 gyereket évente. De hogy egészséges ízlésű embernek nem fogsz bejönni, abban egészen biztos lehetsz.

2010. dec. 30. 22:13
 27/57 A kérdező kommentje:
én tanulok és nem szülök már bocs
2010. dec. 30. 22:18
 28/57 anonim ***** válasza:
81%

Ugyan lány vagyok... de szerintem nincs veled semmi probléma. Az arcod szerintem nem tűnik ápolatlannak, nem is értem, hogy miért írta ezt valaki.

A cigiről tényleg szokj le, még szerintem fiú kezében is undorító, nemhogy egy lány kezében.

Ami amúgy érdekes, hogy én is azt vettem észre, hogy egy kicsit lenéző a nézésed. Egyébként sokszor volt olyan velem, hogy megismerkedtem valakivel lenéző volt teljesen aztán miután megismertem tök más milyen volt. Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy ne ítéljünk elsőre.

Van akinek bejönnek a roma lányok, van akinek nem. DE szerintem elég gusztustalan valakit a származása miatt lehordani! Azok az emberek akik ezt tették, azok nézzenek magukba talán ők biztos olyan "tökéletesek"....

Lehet, hogy túlságosan is a külsőre méssz és nem éred be akárkivel. Vagy visszahúzodó vagy, nem adsz jeleket a fiúnak ilyesmi. Gondolkodj el ezeken.

Összegségében: ha normális vagy, akkor nincs veled semmi baj a másik még az, hogy szép teltkarcsú vagy. ne aggódj, lesz barátod. Amit én is sajnálok, hogy elég kevés manapság a normális pasi, valahol biztos megvannak még reméljük megtaláljuk=D

18/L

2010. dec. 30. 22:44
 29/57 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen te is azon kevés emberekhez tartozol akik normális választ írtak nekem,és a kérdésre megfelelően válaszoltak.

Már nem is akartam írni, hisz eléggé megtudják itt bántani az embert :s nem is akárhogy

Na szóval nem a külsőre próbálok menni mert a külső megfog belső megtart csak azt is nézem

2010. dec. 30. 22:50
 30/57 anonim válasza:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:13

Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.

2010. dec. 30. 23:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!