Miért utálják az EMO-kat? Én is az vagyok, és a barátom is, és minket még sose szóltak le, de hallottam olyanokról akiket igen. Jó megnének az utcán minket de max ránkmosolyognak!
ööccsééééémmm XĐ te nem vagy emo,csak egy póser liba,az igazi emo nem úgy lesz emo hogy megkérdezik,az-e,és azt mondja hogy igen.!!ez egy életérzés,egyébként meg az emok pont azért öltöznek szines-fekete cuccokba mrt ők KI AKARNAK tünni a tömegből...nah ennyit erről.
hány éves is vagy?
13L
A válaszadók 60%-a pof.ázik és fikázza az emokat de közben szart sem tudnak róluk -.-" OLVASSÁTOK EL:
Emo története!!!!!!!
eredetileg 1985-ben indult az USA-ból.Az emo az emotions szóból ered jelentése érzelem !!!
az emo a 80-as évek washingtoni hardcore punk szcénájából alakult ki.
A jelenlegi emo vonal jellegzetes bandái például az AFI, Fall out Boy, Panic! At the Disco, My Chemical Romance (az együttes nagyon is tiltakozik az emo jelző ellen, mégis annak tartják őket).
Az emok a szívükön hordják a világ sorsát ez olyan nagy fas.zság melyik hü.lye találta ki?
egyálltalán nem ha megállítasz egy emot az uccán mit mondana neked elösször bőg és mondja hogy ott ül egy kúr.va az út szélén??? az is a világ sorsa... de ha nagyon akarod hajrá...
Az emo zene érzelmekkel telített és leginkább a szerelmeről és csalódásról szól.
Az emot egyébként nagyjából abban a korban hagyják abba a srácok, amikor az előző generációk éppen kezdtek cure-osok, depeche-esek, alterosok lenni.
az emonak van egy másik változata a pózerek magyarul divat emok....!!
Álltalában 10-16 éves korig tart ez a fázis a tinik életében
ha fikázod az emokat azzal magadat minősíted meg semmi mást nem látunk max azt hogy balf.aszvagy.....
ki találta ki azt hogy emo-s? elég nagy h.ülye mert ez a kijelentés hogy én "emos" vagyok ezzel csak azt jelzi hogy halvány lila fingod nincs arról hogy nincs olyan szó hogy emos...
Azért van kipontozva hogy átmenjen a trágárságszűrőn!
azt hiszi sok ember hogy ő fikázhatja az emokat pedig holnap ő is ugyanúgy fog kinézni mint a többi ez az ember szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!