Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért utálják az EMO-kat? Én...

Miért utálják az EMO-kat? Én is az vagyok, és a barátom is, és minket még sose szóltak le, de hallottam olyanokról akiket igen. Jó megnének az utcán minket de max ránkmosolyognak!

Figyelt kérdés
Lány vagyok. Eleinte nem voltam az, de mikor valaki meglátott mindig megkérdezte EMO vagy? És így szép lassan igent mondtam rá.Már 5 éve annak vallom magam, és nem akarok változtatni. Fekete ruhát hordok, kockás táskám van, halálfejes kiegészítöim vannak, meg kockásak!:P A hajam is rövid és szöke hátul fel van állítva. De mindenki leszólja öket, pedig ök is emberek. És ez hülyeség hogy az ereiket vagdossák, mert egy csomó olyan ember van aki öngyilkos lesz mégse EMO. Amúgy életvidám vagyok és eszem ágámban sincs kinyírni magam, és nem is ilyesztegetni akarok a fekete külsömmel!Jah és nem is az a célom hogy kitünjek a tömegböl.
2009. jan. 8. 20:28
1 2 3 4 5
 41/46 anonim válasza:
mert csak divat emo vagy az ogazi emo nem kérdezi hogy mért utálják az emberek mert tudja hogy nem utálják csak szokatlannak tartják meg mer életvidám emo-st még nem ismer a világ az emok meg nem feketébe járnak hanem szivárványszínű mindenük
2010. nov. 14. 18:56
 42/46 Izééékeh11 ***** válasza:

ööccsééééémmm XĐ te nem vagy emo,csak egy póser liba,az igazi emo nem úgy lesz emo hogy megkérdezik,az-e,és azt mondja hogy igen.!!ez egy életérzés,egyébként meg az emok pont azért öltöznek szines-fekete cuccokba mrt ők KI AKARNAK tünni a tömegből...nah ennyit erről.

hány éves is vagy?

13L

2011. máj. 1. 15:29
 43/46 Deuce válasza:
Szia,én is EMO vagyok,és ahogy olvasgattam a válaszokat...hát...utolsó neked azért nincs igazad mert nem érted őt,NEM minden emo vágja az ereit,NEM minden emo útálja az életet csak elgondolkozik rajta.Az a gond hogy be vagyunk skatulyázva azzal hogy rossz stb...,ugyanolyan emberek vagyunk mint ti,csak érzékenyebbek.Nem nektek kell bebizonyítania hogy emo,ha úgy gondolja az.Én sok dolgot nem szeretek a világon,az egyik ez...hogy útálnak minket ok nélkül...
2011. máj. 23. 16:35
 44/46 anonim válasza:

A válaszadók 60%-a pof.ázik és fikázza az emokat de közben szart sem tudnak róluk -.-" OLVASSÁTOK EL:

Emo története!!!!!!!

eredetileg 1985-ben indult az USA-ból.Az emo az emotions szóból ered jelentése érzelem !!!

az emo a 80-as évek washingtoni hardcore punk szcénájából alakult ki.

A jelenlegi emo vonal jellegzetes bandái például az AFI, Fall out Boy, Panic! At the Disco, My Chemical Romance (az együttes nagyon is tiltakozik az emo jelző ellen, mégis annak tartják őket).

Az emok a szívükön hordják a világ sorsát ez olyan nagy fas.zság melyik hü.lye találta ki?

egyálltalán nem ha megállítasz egy emot az uccán mit mondana neked elösször bőg és mondja hogy ott ül egy kúr.va az út szélén??? az is a világ sorsa... de ha nagyon akarod hajrá...

Az emo zene érzelmekkel telített és leginkább a szerelmeről és csalódásról szól.

Az emot egyébként nagyjából abban a korban hagyják abba a srácok, amikor az előző generációk éppen kezdtek cure-osok, depeche-esek, alterosok lenni.

az emonak van egy másik változata a pózerek magyarul divat emok....!!

Álltalában 10-16 éves korig tart ez a fázis a tinik életében

ha fikázod az emokat azzal magadat minősíted meg semmi mást nem látunk max azt hogy balf.aszvagy.....

ki találta ki azt hogy emo-s? elég nagy h.ülye mert ez a kijelentés hogy én "emos" vagyok ezzel csak azt jelzi hogy halvány lila fingod nincs arról hogy nincs olyan szó hogy emos...

Azért van kipontozva hogy átmenjen a trágárságszűrőn!

azt hiszi sok ember hogy ő fikázhatja az emokat pedig holnap ő is ugyanúgy fog kinézni mint a többi ez az ember szánalmas...

2012. febr. 19. 21:47
 45/46 anonim válasza:
Hát én nem vok emo de én se értem miért utálják őket. Én ahol lakok nagyon kevés emot láttam de már bocsi a többi válaszolók, attól, hogy emo nem kell vagdosnia magát és mosolyoghat, nem kell mindenkinek magába zuhannia és a többi dolgot. Ha emonak vallja magát akkor az és végülis a pózeek miatt utálják az emokat. Annyira nem vok jártas a témában de egyik ismerősöm emo és tök kedves és mindig mosolyog attól nem pózer.
2012. okt. 16. 17:36
 46/46 anonim válasza:
pózer p*csa. ennyi a véleményem. :)
2013. máj. 9. 18:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!