Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért utálják az EMO-kat? Én...

Miért utálják az EMO-kat? Én is az vagyok, és a barátom is, és minket még sose szóltak le, de hallottam olyanokról akiket igen. Jó megnének az utcán minket de max ránkmosolyognak!

Figyelt kérdés
Lány vagyok. Eleinte nem voltam az, de mikor valaki meglátott mindig megkérdezte EMO vagy? És így szép lassan igent mondtam rá.Már 5 éve annak vallom magam, és nem akarok változtatni. Fekete ruhát hordok, kockás táskám van, halálfejes kiegészítöim vannak, meg kockásak!:P A hajam is rövid és szöke hátul fel van állítva. De mindenki leszólja öket, pedig ök is emberek. És ez hülyeség hogy az ereiket vagdossák, mert egy csomó olyan ember van aki öngyilkos lesz mégse EMO. Amúgy életvidám vagyok és eszem ágámban sincs kinyírni magam, és nem is ilyesztegetni akarok a fekete külsömmel!Jah és nem is az a célom hogy kitünjek a tömegböl.
2009. jan. 8. 20:28
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak köszönöm, mert már én is akartam mondaniXD
2009. jan. 11. 21:22
 22/46 anonim válasza:
86%
Amíg valaki hülyén viselkedik de nem ismert, a kutyát nem érdekel, legfeljebb elkerülik a többiek. Mivel azonban az Emo az emberek tömegei elé került, innentől már mindenkiben formálódik az erős ellenszenv. Hogy miért? Mert nem normális. Mi számít normálisnak? Arra majd rájössz te magad is amint magadat kell eltartanod, a haverjaid sorra lekopnak mert hozzájutnak valami normálisabb álláshoz ahol megjelenési követelmények is vannak. Ha akarod ha nem, előbb utóbb felnősz, az egész csak egy fiatalkori hóbortá minősül amin majd jó lesz mosolyogni idősebb korban. Majd akarsz gyereket, ahhoz meg nem árt ha nem az utcára születik. Kéne lakás, ahhoz hitel, ahhoz, normális melóhely, ésatöbbi. Az emberek azért mosolyognak rajtad mert ők tudják azt amit te még nem. És ez vicces.
2009. jan. 12. 14:13
 23/46 anonim ***** válasza:
55%
Elolvastam az összes választ. Fura ez az EMO divat. Divat...Miket írok! =D Életérzés, stílus(?). ^^" Na tehát, hogy a kérdésre is válaszoljak...Az EMO stílust én sem szeretem. Barátnőm pózer, és igen csak ellenszenves kezd lenni így az utóbbi időben...Az EMO-kat szerintem nem utálják, csak a pózereket. A mosoly pedig...Igen! Ahogy az előttem lévő írta: mert tudják, hogy mi lesz később veletek. Vagy valami hasonló volt, azt hiszem ^^" De ez így van, szerintem is. [Én még csak 14 vagyok, elnézést, ha butus módon fogalmaztam, ill. ha butácska módon gondolkozok. Még ^^"]
2009. jan. 12. 15:38
 24/46 anonim ***** válasza:
55%
Elnézést, az előző lennék! ^^" Ellenben az egyik legjobb barátnőm EMO-s. De nem látszik rajta, neki az életstílusa olyan. Gyönyörű, hosszú, barna haja van, frufruja sincs! Persze neki is megvan "az-a-sál", meg végülis ami a ruháit illeti...De nem mondaná meg róla az ember, hogy ő EMO. Ennyi lett volna a kiegészítésem a témával kapcsolatban! ^^"
2009. jan. 12. 15:44
 25/46 anonim ***** válasza:
29%
Nekem nincsen bajom az emo lányokkal szerintem jól néznek ki, volt már pár emo bnőm, pedig én nem vagyok emo... A pasikkal már annál inkább vannak bajok, szerintem vmi nemi problémájuk van, nem tudják, hogy melyik nemhez tartoznak... Mert az ok hogy egy pasi rendben tartja magát, még néha egy kis alapozó is elfér, de amit az emo pasik csinálnak az hányinger:s
2009. jan. 12. 16:52
 26/46 A kérdező kommentje:
Ízlések és pofonok, nekem eddig a pasijaim 90% EMO volt, a jelenlegi is az, és imádom!(L) A maadék 10%-ba másokkal próbálkoztam de nem jött össze, nem szerettem öket, és külsöleg se tetszenek:/
2009. jan. 12. 21:14
 27/46 anonim ***** válasza:
59%
A fekete szinnel nem igazan tunsz ki ez igy igaz, de mikor valaki tok feketebe van arra eleg kellemetlen nezni...legalabb is nekem...szoval en legtobbszor feherbe vagyok es a halalfejecskek hejett szivecskeket hordok(aranybol tobbnyire)es a kockas helyett meg csikosat akkor en minek valhatom magam???:)max emunak,de szerintem legtobb embert nem erdekli hogy kinek mien a stilusa es hogy ki minek tartja magat.
2009. jan. 14. 07:18
 28/46 anonim ***** válasza:
100%
Mert divat majmok.
2009. jan. 14. 15:07
 29/46 anonim válasza:
91%
elöbb nézz utána annak,hogy mi is az az emo pontosan. ha jobban belegondolsz,Magyarországon talán nincs is igazi emo.itt csak a majmolás megy,és pont ezért utálta meg mindeki az emokat,mert a sok hülye divatmajom viccet csinál belöle :) meg ez az egész kb 2éve van. elötte gondolom még azt a szót se hallottad hogy emo ;) tudod...a média,stb.
2009. jan. 14. 17:25
 30/46 anonim ***** válasza:
59%
a scene az nem emo!!..az egy kólön stílus ...a másik h az emo az nem hoosszú o..pf-.-'...hát meg elég szomoru h 5 éve ''emo'' vagy és nem tudod h miért utálják az emberek az emokat...tehát emonak vllod magad de nem vagy emo ..belsőleg.. csak külsöleg ennyi.. pózer!..csak teccik ez a stílus de nem vagy az....
2009. jan. 14. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!