Miért utálják az EMO-kat? Én is az vagyok, és a barátom is, és minket még sose szóltak le, de hallottam olyanokról akiket igen. Jó megnének az utcán minket de max ránkmosolyognak!
Én az egészet punk szempontból nézem, mert punk csaj vagyok...Szerintem emo az csak egy divat!Mindenhol halálfejek, szép párducmintás cuccokon halálfejek, csillagok!!Ez már sok(k)!
Gondolom x évvel ezelőtt is voltak emo egyuttesek, de még se volt ez a káosz, hogy "jaj mindenki sír, boldogtalan, vagdossa az ereit, stb"
Pár év múlva már a kocsmákban is lesz egy kijelölt hely "Emo kuckó", ahol emosok fognak szomorkodni, sírni :D
Az életvidám emós egy oximoron, már az önmeghatározásuk szerint is. Egyébként meg volt már sok hasonló kérdés, létezik az oldalon "keresés" funkció, néha talán nem árt használni...
A magam részéről nem utálom az emósokat, éljenek vagy haljanak, ahogy akarnak, csak azt nem szeretem, mikor őutánuk ítélik meg a szubkultúrámat. Párszor megkaptam az arcomba, hogy "ugye nem azt akarod mondani, hogy te is vagdosod az ereidet?". Pusztán csak mert fekete ruhákat hordok, bőrkabátom van és szimatszatyrom. "Nem" - mondom ilyenkor - "az egy másik cég. A leányvállalatunkként indultak, aztán ők lettek a legfőbb konkurenciánk."
Azt utálom, mikor emósnak néznek, holott mi sem áll tőlem távolabb, mint homobeütésű, lánynak kinéző tinifiúkért sikítozni meg ájuldozni, akik nem mellesleg majdnem a gyerekeim lehetnének.
NEM igaz. a Gothikusok festik az arcukat hófehérre és fekete a hajuk. Az emókból van emo,saucy emo és scene. az utóbbi kettő szines cuccokat hord és hajuk sem fekete. Szal attól függ milyen emo. AMúgy én nagyon régóta csak fekete ruhát vagyok hajlandó fel venni,hajam is fekete,démonnak is hivtak már :D ,de nem vagyok emo, sem gothikus ,semmi ilyen. Az igaz,hogy más vagyok mint a körülöttem levő emberek,de ez magától alakult igy.
AMúgy azért utálják,mert annyira közismert lett az emo dolog,hogy mindenki azt mondja magára,hogy emo és ezek a pózerek a divat emok. Meg mert általában mindneki azt mondja,hogy nem volt múltja ,jelene és jövője sem lesz.és hogy lopkodják mindenféle stilusról a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!