Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért utálják az EMO-kat? Én...

Miért utálják az EMO-kat? Én is az vagyok, és a barátom is, és minket még sose szóltak le, de hallottam olyanokról akiket igen. Jó megnének az utcán minket de max ránkmosolyognak!

Figyelt kérdés
Lány vagyok. Eleinte nem voltam az, de mikor valaki meglátott mindig megkérdezte EMO vagy? És így szép lassan igent mondtam rá.Már 5 éve annak vallom magam, és nem akarok változtatni. Fekete ruhát hordok, kockás táskám van, halálfejes kiegészítöim vannak, meg kockásak!:P A hajam is rövid és szöke hátul fel van állítva. De mindenki leszólja öket, pedig ök is emberek. És ez hülyeség hogy az ereiket vagdossák, mert egy csomó olyan ember van aki öngyilkos lesz mégse EMO. Amúgy életvidám vagyok és eszem ágámban sincs kinyírni magam, és nem is ilyesztegetni akarok a fekete külsömmel!Jah és nem is az a célom hogy kitünjek a tömegböl.
2009. jan. 8. 20:28
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
92%
akkor talán te divatemo vagy???v mi? mert te nem vagdosod az ereidet,életvidám vagy???hát én akit ismerek EMO-t az pl 1x teljesen felvágta az ereit...elég durva volt.és szinte sose mosolyog,röhög...nem látszik hogy vidám...ha te EMO vagy akkor ő mi?
2009. jan. 8. 20:32
 2/46 anonim ***** válasza:
81%
én még nem hallottam életvidám emosról... attól, hogy úgy öltözik valaki, még nem lesz emos. úgy tudom ezeket hívják pózereknek
2009. jan. 8. 20:36
 3/46 anonim ***** válasza:
88%
Azért mosolyognak rátok mert nemtudják melyikőtök a lány és a fiú
2009. jan. 8. 20:42
 4/46 A kérdező kommentje:
Úy vagyok életvidám hogy nem lehorgasztva van mindig a szám. Mellesleg elég feltünö hogy ki a fiú és ki lány. Nekem a csöcsömnél dudorodik a pasimnál lejjebb:D Ennyi!
2009. jan. 8. 20:43
 5/46 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem gáz,ha egy pasi sminkeli magát!És a csajok is gusztustalanul néznek ki a hófehér bőrükkel, fekete hajukkal, fekete sminkel...Mint egy vámpír!Semmi nőiesség nincs bennük!
2009. jan. 8. 20:44
 6/46 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előtti vagyok,egyébként szerintem azért nem szimpatikusak ,mert ugy gondolják nagyon egyediek,pedig mindenki ugyanugy néz ki.Feltupirozott haj,fekete smink,nem fikázni szeretnék ezt leszögezem,de én igy vettem észre.Ez meg gyerekes viselkedés,hogy azt hiszi ettől lesz egyedi a stilusa,mert nem a külsőségektől.
2009. jan. 8. 20:48
 7/46 anonim ***** válasza:
84%

Én az egészet punk szempontból nézem, mert punk csaj vagyok...Szerintem emo az csak egy divat!Mindenhol halálfejek, szép párducmintás cuccokon halálfejek, csillagok!!Ez már sok(k)!

Gondolom x évvel ezelőtt is voltak emo egyuttesek, de még se volt ez a káosz, hogy "jaj mindenki sír, boldogtalan, vagdossa az ereit, stb"

Pár év múlva már a kocsmákban is lesz egy kijelölt hely "Emo kuckó", ahol emosok fognak szomorkodni, sírni :D

2009. jan. 8. 21:06
 8/46 anonim ***** válasza:
65%

Az életvidám emós egy oximoron, már az önmeghatározásuk szerint is. Egyébként meg volt már sok hasonló kérdés, létezik az oldalon "keresés" funkció, néha talán nem árt használni...

A magam részéről nem utálom az emósokat, éljenek vagy haljanak, ahogy akarnak, csak azt nem szeretem, mikor őutánuk ítélik meg a szubkultúrámat. Párszor megkaptam az arcomba, hogy "ugye nem azt akarod mondani, hogy te is vagdosod az ereidet?". Pusztán csak mert fekete ruhákat hordok, bőrkabátom van és szimatszatyrom. "Nem" - mondom ilyenkor - "az egy másik cég. A leányvállalatunkként indultak, aztán ők lettek a legfőbb konkurenciánk."

Azt utálom, mikor emósnak néznek, holott mi sem áll tőlem távolabb, mint homobeütésű, lánynak kinéző tinifiúkért sikítozni meg ájuldozni, akik nem mellesleg majdnem a gyerekeim lehetnének.

2009. jan. 8. 21:31
 9/46 anonim ***** válasza:
94%

NEM igaz. a Gothikusok festik az arcukat hófehérre és fekete a hajuk. Az emókból van emo,saucy emo és scene. az utóbbi kettő szines cuccokat hord és hajuk sem fekete. Szal attól függ milyen emo. AMúgy én nagyon régóta csak fekete ruhát vagyok hajlandó fel venni,hajam is fekete,démonnak is hivtak már :D ,de nem vagyok emo, sem gothikus ,semmi ilyen. Az igaz,hogy más vagyok mint a körülöttem levő emberek,de ez magától alakult igy.

AMúgy azért utálják,mert annyira közismert lett az emo dolog,hogy mindenki azt mondja magára,hogy emo és ezek a pózerek a divat emok. Meg mert általában mindneki azt mondja,hogy nem volt múltja ,jelene és jövője sem lesz.és hogy lopkodják mindenféle stilusról a dolgokat

2009. jan. 8. 21:40
 10/46 anonim ***** válasza:
67%
utolsó vagyok.TELjesen kiborit,hogy akivel talákszom,de tényleg szinte mindneki rákérdez,h. te emo vagy? megfújtanám,csak mert feketét hordok :S vah . túlságosan elszaporodtak az "emók"
2009. jan. 8. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!