Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmodtál már olyanokról, akik...

Álmodtál már olyanokról, akik nem is léteznek?

Figyelt kérdés

Jó, persze, most nem a 'mellékszereplőkre' gondolok, a háttérben nekem pl. mindig idegenek vannak. De hogy pl. álmodban ő volt a legjobb barátod, vagy az, akivel jársz, és ezt TUDTAD álmodban, és fel sem merült benned, hogy ő nem is létezik, aztán mikor felébredtél, nem tudtad ki volt mert nem is ismersz olyat.

Nekem szinte mindig ez van, és lehet, hogy ez a természetes, csak az a néhány ember akivel eddig beszéltem az álmokról, mindig az ismerőseivel álmodott, és ez nekem furcsa volt mert én sose. (mondjuk szerintem azért mert nincsenek barátaim, de azért érdekel hogy ti hogy vagytok ezzel)

2011. szept. 10. 09:19
1 2
 1/19 anonim válasza:
100%
Én inkább helyekről álmodtam így és nem emberekről, de az is előfordult már.
2011. szept. 10. 09:30
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
nekem is szokott lenni ilyen, és nekem sincsenek igazán barátaim, vagy nem olyanok, akiket igazából szeretnék. talán olyanokkal álmodok emiatt, akiket szeretnék magam mellé, de ők a valóságban (még) nem léteznek :)
2011. szept. 10. 09:31
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan régen álmodtam valakiről, aki álmomban a férjem volt, pedig a valóságban sosem láttam még az illetőt. De nagyon szép álom volt, remélem valóra válik :)
2011. szept. 10. 09:37
 4/19 anonim ***** válasza:
Igen! Nem olyan régen álmodtam egy férfiról, még szerencse, hogy nem létezik, mert majdnem szerelmes lettem belé, pedig férjnél vagyok. Annyira meg akartam tudni, hogy ki ő, hogy amikor visszaaludtam, tudtam folytatni az álmot. Utána még legalább két napig ezen járt az agyam, még a nevét is tudtam, tiszta őrült voltam, olyan érzésem volt, hogy valóban létezik. Pár napja meg egy fiatal fiúról álmodtam, aki álmomban a féltestévem volt. Őrület.
2011. szept. 10. 09:51
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
9:51 voltam. azon gondolkodtam most, hogy lehetséges, hogy ezek az emberek az előző életünkből valók? Álmomban éreztem az érzelmi kötődést ezekhez a nem létező alakokhoz.
2011. szept. 10. 09:53
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyakran álmodom olyan helyekről és emberekről, akik "nem valósak". egy-egy helyszín, vagy karakter többször is megjelenik, akár hónapokkal később, ugyanúgy. És általában erős kötődést érzek, mintha régóta ismerném a helyet, vagy az embereket...Lehet tényleg léteznek valahol:)
2011. szept. 10. 10:12
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam ismerősökkel is álmodni és ismeretlenekkel is.Csakhogy az ismeretlen álomalakoknál nem tudjuk kideríteni, valóban léteznek-e, vagy sem.
2011. szept. 10. 12:44
 8/19 A kérdező kommentje:
igen, érdekes dolgok ezek. :) lehet hogy tényleg előző élet, vagy csak annyira vágyunk valakire, hogy álmunkban 'éljük ki'. Én ismerősökkel szinte nem is szoktam álmodni, nálam inkább ők a mellékszereplők.
2011. szept. 10. 12:59
 9/19 anonim ***** válasza:
Igen, az is lehetséges, hogy ezek valamiféle ideálok számunkra.
2011. szept. 10. 13:20
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van, és volt is. :) Van, hogy egy ismeretlen/nem létező a főszereplő az álmomban mellettem, elég sokszor. Sőt, olyan is volt, hogy pár kitalált szereplőmmel álmodtam, de akkor felismertem őket, hogy ők azok. Az volt a legszebb álmom. :) Mindig velük álmodnék legszívesebben, de hiába koncentrálok rájuk. :( (Egy kitalált történetem szereplői pontosabban)
2011. szept. 10. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!