Léteznek olyan álmok amikben valaki üzen neked ( akarattal, akaratlanul)?
Pl: azt álmodod h valaki veszekszik veled valamiért és te nem szolsz semmit az álmodban tehát nem rolad szol a saját álmod hanem arrol hogy valaki elmondja a véleményét.(persze olyan ember akivel megszakadt a kapcsolatod)
Lehetséges hogy igy kapcsolatba tud lépni veled tudatalatt?
azt hiszem olyan 3 napja álmodtam,hogy egy srác szerelmet vallott nekem,de teljesen olyan volt,mintha a valóságban lennék.Ugyanúgy beszélt,ugyanúgy reagált a dolgokra,stb. én meg meg sem bírtam mukkanni..arra szítisztán emlékszem amikor azt mondta,hogy :"Az egyetlen akibe szerelmes vagyok az Orsolya...."
nem sokkal ezután felébredtem,de egyszerűen csak lestem ki a fejemből,hogy ezmivoltez....
nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget,mert habár régen nagyon tetszett ez a srác,mostmár nem érdekel és csak haverok vagyunk.
Persze legyezné az egomat,hogyha tudatalatt ő küldte volna el ezt nekem:D de eddig semmi ilyesmire utaló jel nem volt
Egyik ismerősünk megálmodta a lottószámokat. Nem tette meg őket és kihúzták őket. Mérges volt. XD
Én nem hiszek ezekben de úgy néz ki bejönnek néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!