Álmodtál már olyanokról, akik nem is léteznek?
Jó, persze, most nem a 'mellékszereplőkre' gondolok, a háttérben nekem pl. mindig idegenek vannak. De hogy pl. álmodban ő volt a legjobb barátod, vagy az, akivel jársz, és ezt TUDTAD álmodban, és fel sem merült benned, hogy ő nem is létezik, aztán mikor felébredtél, nem tudtad ki volt mert nem is ismersz olyat.
Nekem szinte mindig ez van, és lehet, hogy ez a természetes, csak az a néhány ember akivel eddig beszéltem az álmokról, mindig az ismerőseivel álmodott, és ez nekem furcsa volt mert én sose. (mondjuk szerintem azért mert nincsenek barátaim, de azért érdekel hogy ti hogy vagytok ezzel)
14.13
Komolyan?? Én is :D Nem akartam ilyen konkrétan írni, de hogy így mondod... :) És én is nagyon szeretek velük álmodni, nincs is nekem másom. :)
14:13 vagyok. Igen, de sajnos csak 1 ilyen álmomra emlékszem, viszon talán életem legszebb álma volt. :) Írkálok egy történetet, és így a szívemhez nőttek a szereplők. Mindig gondolkozok róluk, a történetről, a másik világról, mielőtt elalszok, de nem álmodok velük. :/ Azt az egyet sosem felejtem el. :D
Legtöbbször viszon néhány ismerőssel, és sok ismeretlennel álmodok. Van, hogy 1 ismerős van benne, és olyan is, hogy valaki, akit egyáltalán nem ismerek, de viselkedésre hasonlít vagy egy ismerősömre, vagy egy képzeletbeli ismerősre. :)
én többre is emlékszek, de inkább csak kis részletekre, kettő van amit nemrég álmodtam, és tisztán emlékszek. :)
mintha csak én írtam volna, én is írok történeteket, és nagyon szeretem a szereplőit, meg a világát is! te miről írsz? :) akár privátba is leírhatnád, nem kell elküldened a történetet, mert biztos te is csak magadnak írod, de érdekelne, más milyen világokról ír szívesen :)
Én is szoktam ismeretlenekkel álmodni. Nemrég egy lánnyal álmodtam, aki a legjobb barátnőm volt. 14 éves magyar lány, aki Franciaországban élt. Azt álmodtam, hogy megltogattam őt.
Emlékszem a nevére, arra, hogy nézett ki, de hiába próbáltam megtalálni, nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!