Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért utálják az EMO-kat? Én...

Miért utálják az EMO-kat? Én is az vagyok, és a barátom is, és minket még sose szóltak le, de hallottam olyanokról akiket igen. Jó megnének az utcán minket de max ránkmosolyognak!

Figyelt kérdés
Lány vagyok. Eleinte nem voltam az, de mikor valaki meglátott mindig megkérdezte EMO vagy? És így szép lassan igent mondtam rá.Már 5 éve annak vallom magam, és nem akarok változtatni. Fekete ruhát hordok, kockás táskám van, halálfejes kiegészítöim vannak, meg kockásak!:P A hajam is rövid és szöke hátul fel van állítva. De mindenki leszólja öket, pedig ök is emberek. És ez hülyeség hogy az ereiket vagdossák, mert egy csomó olyan ember van aki öngyilkos lesz mégse EMO. Amúgy életvidám vagyok és eszem ágámban sincs kinyírni magam, és nem is ilyesztegetni akarok a fekete külsömmel!Jah és nem is az a célom hogy kitünjek a tömegböl.
2009. jan. 8. 20:28
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
82%
"Lány vagyok. Eleinte nem voltam az..." :DDD
2009. jan. 8. 22:00
 12/46 anonim ***** válasza:
85%

Heh hát nem tudom én emo vagyok de nem ezért útálnak, sőt még csak le sem pózerez senki pedig rengeteg goth elem van a stilusomban mert imádom... meg hát 2évvel ezelőtt még nem volt jelen ez a stilus legalábbis itt nálunk nem (Szerbia) és akkor sk8punk zenet hallgattam s deszkás cuccokat hordtam tehát olyan sok változáson nem is mentem keresztül. S igy belegondolva nálunk nem szaporodtak el az emok annyira mint nálatok Magyar országon és itt nem is néz ki mindenki egyformán...Ja és szeretem a stilusom és ha valakinek nem tetszik hát megesik nekem sem tetszenek például azok a punkok akik szakadt cuccokba járnak és mindenféle láncokat aggatnak magukra mégsincs beleszólásom :)

18/L

2009. jan. 9. 10:33
 13/46 anonim ***** válasza:
78%

Ajánlom, hogy nézz utánna azoknak a büdös, szakadt pánkoknak a történelmét és rájössz, hogy ott nem az öltözkodésről, mint divatról van szó!Messze se!

Még mindig a punk csaj vagyok, aki már írt ide...Másik dolog, ami igen zavar az EMO-on a fekete fehér kockás cuccok/sakktábla/...Ne legyetek emosok magatokra büszkék, mert ezt se nem ti találtátok ki, mint ruha kiegészítő/kockás ing, kockás kalap, öv, stb/...Mond nektek vmit az a zenei irányzat, hogy SKA?/pl. egy magyar ska együttes:Pannonia Allstars Ska Orchestra, vagy külföldiek:The Maddnes, Bad Manners, The Specials/ Ezektől ered a "sakktábla" és a mostani divatmajmok meg úgy hordják, mintha ez az egész az emo-val jött volna...

Rockerek, punkok, metalisták, ugye ti hordtatok/hordtok bakancsokat?

Akkor ez a szar meg mi???

[link]

2009. jan. 9. 12:09
 14/46 anonim ***** válasza:
82%

Azért utálnak, mert divatemó vagy. ennek okán semmilyen, jellegtelen vagy, nincs egyéniséged, mivel beálltál a sorba.

reménykedj, hátha egyszer kinövöd. különben örökre átlagos maradsz.

ja, és helyesen írni se tudsz.

2009. jan. 9. 13:54
 15/46 anonim ***** válasza:
77%

Állítólag a frufru azért kell hogy (jelképesen persze) elfedje a világ rossz oldalát mert az emo-k ezt nem kívánják látni.A fekete ruha is azért van hogy tükrözze a hangulatát az adott embernek.De ma már csak egymást majmolják az emberek és azt hiszik ezzel milyen egyediek lesznek,kitűnnek a tömegből.Ugyanis ez az Emo egyik célja.

A másik ami borzalmas hogy az EMO-k azt hiszik csak nekik lehetnek érzelmeik.Mondják h ők sokkal érzékenyebbek a világ problémáira mint "mi,simák".

Pedig ez nem igaz!Érdekes módon én is elég melankolikus,zárkózott és érzékeny vagyok,mégse hirdetem azt hogy velem máshogy kéne bánni,vagy h olyan különleges vagyok.Én a kinézetemmel csak a disco-s meg mindenféle nem hozzám illő emberek tudtára próbálom adni hogy nem szeretnék velük semmilyen kapcsolatot létesíteni.És mindezt a nélkül teszem ,hogy szénaboglyává tupíroznám a hajam,tetőtől talpig kockában meg converse csukában villognék.Ez az egész EMO egy nagy kamu!Egy szánalmas kis tinédzser stílus.

2009. jan. 9. 15:23
 16/46 anonim ***** válasza:
81%

szia, kamaszkoromban én is öltözködtem egy stílus szerint. 15-16 évesen. és szerintem sokaknak van ilyen időszaka. ez végülis a akmaszság, serdülőkor egyik tünete is lehet. nem véletlen, hogy kevesebb felnőtt rockert, emot, punkot-meg mik vannak még-látsz, mert az emberek ezt egy idő után kinövik. persze van aki, nem és egy stílus meghatározza az életét. de azért nem hiszem, hogy sok olyan családapa van, aki rockernek öltözik.hiszen felesége van, gyerekei, az életformája is más kell, hogy legyen, és főleg meg kell jelennie a munkaadóinál egy normális öltözekben, mondjuk úgy, hogy nincsen 86 lyuk az arcán, és és nincsen földig érő haja, egyszóval rendezett külseje van. de ettől még ez acsaládapa nagyon szertheti akármelyik zenét, csak megkomolyodott és az egyéniségét nem az öltözékével szeretné kifejezni. ezért az úgyanúgy beöltözött fiatalokat nem veszik még komolyan, az ilyen felnőttekre, pedig azt szokták mondani, hogy gyerekesek. kivéve persze a sztárokat, de az azért más.

Az embereknek nem biztos, hogy nem tetszik, vagy bajuk van vele. csak egyszerűen ez komolytalanságra vall. a kamaszok akarnak valamilyen csoportba tartozni, mert még keresik önmagukat, mivel nem találták még meg, külőnböző stílusok helyettesítik az egyéniségüket, ami persze minden lesz, csak nem egyéni, de lehetőséget ad tartozni valahová

2009. jan. 10. 21:38
 17/46 anonim ***** válasza:
84%
Azért mert csak egy szar divat, drágám!
2009. jan. 11. 09:04
 18/46 anonim válasza:
88%

Az emósok nem emberek. Képzeld el, múltkor egy 12 éves kislány öngyilkos lett az emó divat miatt. Olyan korban még nem is tudja az ember mit csinál, nem tudja értékelni a tetteit és mások tetteit. Ezért azt teszi amit lát / hall. Csak abba kell belegondolni, hogy mire én oda érek hogy nyugdíj, akkor ti adózó állampolgárok lesztek? Aki minden szaron elsírja magát? Ne hidd hogy anyád/apád örökké veled lesz. Egyszer saját magad kell megpróbálnod. Utána már nem lesz Vans és egyéb cipők. Mivel tanulni baszol, hidd el, nem sok ma 80.000 HUF egy háztartásra. Majd magad is megtapasztalod. Bennem nagyon elszabadultak az indulatok az emósokat illetően. Ha a BTK nem fogna vissza akkor fogynának az emósok a kezem által. És ott nem lenne Pózer meg Trú emós.

"És így szép lassan igent mondtam rá."

Na ezaz. Eltanított a tömeg. Az élet akkor kezd érdekessé válni, ha valaki más életét éled. Most ezt teszed. Ugord át ezeket a sorokat, a makacsságodból eredendően a tanulópénzed sok sok év lesz mire erre rá fogsz jönni... Már el telt 5 év... EL fog telni még 5..... Mire kiderül hogy kurwára nem találod a helyed.

És most nekem ne gyere hogy ilyen emós olyan emós amolyan emós igaz emós meg hazugemós... Az átlagember nem fogja ill nem akarja megkülönböztetni. Emós emós, még a szín is emós. Ha vállaltad a kötsögséget akkor ne akarj kitűnni a kötsögök közül!

Köszöntem: MagicalCritical

2009. jan. 11. 13:51
 19/46 anonim válasza:
78%

"Állítólag a frufru azért kell hogy (jelképesen persze) elfedje a világ rossz oldalát mert az emo-k ezt nem kívánják látni."

Nem akarják látni, ez jó. Mert gyávák! A gyáva emberek menekülnek. És akik menekülnek azok egytől egyig rába$znak. A normális ember pedig szembe fog nézni a problémájával és meg fogja oldani.

Na legalább ha kérdezik hogy "EMÓS vagy?", akkor legközelebb azt válaszold: "Igen, de gyáva is"...

Ismét köszöntem: Még mindig MagicalCritical

2009. jan. 11. 13:56
 20/46 anonim ***** válasza:
4%

olyan,h. emóS nincs,csak EMO van,bocs

az olyan mitnha azt mondanád,hogy punkeros,rockos,metálos,

2009. jan. 11. 19:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!