Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért utálják az EMO-kat? Én...

Miért utálják az EMO-kat? Én is az vagyok, és a barátom is, és minket még sose szóltak le, de hallottam olyanokról akiket igen. Jó megnének az utcán minket de max ránkmosolyognak!

Figyelt kérdés
Lány vagyok. Eleinte nem voltam az, de mikor valaki meglátott mindig megkérdezte EMO vagy? És így szép lassan igent mondtam rá.Már 5 éve annak vallom magam, és nem akarok változtatni. Fekete ruhát hordok, kockás táskám van, halálfejes kiegészítöim vannak, meg kockásak!:P A hajam is rövid és szöke hátul fel van állítva. De mindenki leszólja öket, pedig ök is emberek. És ez hülyeség hogy az ereiket vagdossák, mert egy csomó olyan ember van aki öngyilkos lesz mégse EMO. Amúgy életvidám vagyok és eszem ágámban sincs kinyírni magam, és nem is ilyesztegetni akarok a fekete külsömmel!Jah és nem is az a célom hogy kitünjek a tömegböl.
2009. jan. 8. 20:28
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Nekem az EMO mindig egy hovatartozás kereséseként jön le, közben persze ne tartozzanak senkihez!

És akik az IGAZINAK mondják magukat, mert megtetszett nekik annó a stílus, és elkezdtel EMO-ként élni, azért lázadnak a "divat-emo" elllen, mert ami divat, azt sokan csinálják, ergó akkor már nem annyira érdekes és különc!

Nekem momentán tetszik némely vállfaja, tökjó cuccaik tudnak lenni amit én is szivesen hordanék! :P

Ettől függetlenül az egész elég mű és mesterkélt, főleg ha a sminkekre és piercingekre gondolok.... elképzelve egy emós csajt a strandon, smink és kiegészítők nélkül már nem is EMO...:D

Szóval poén, eccer majd kinövitek, de addig élvezzétek!!

Az a lényeg, ti mit szerettek!

2009. jan. 15. 13:37
 32/46 anonim ***** válasza:
Szerintem elég idétlenek, pláne a pasik, de annyira nem számít,kikerülnek az iskolából, jön a munka meg a családtervezés és kinövik. De szerintem még hamarabb.
2009. jan. 15. 14:15
 33/46 anonim válasza:

Az emos fiúkkal az a baj, hogy lányosabbak, mint az emos lányok, a lányokkal pedig az, hogy a lányos fiúkra buknak ahelyett, hogy kimondanák: "meleg vagyok!".

Egyébként mindegyik önbizalomhiányos, szánalmas, feltűnési viszketegségben szenvedő fantáziátlan idióta, aki nem veszi észre, hogy szánalmas.

Más bajom nincs velük...

2009. jan. 16. 11:22
 34/46 anonim válasza:
34%

Én az összes válaszon csak röhögtem sőt a kérdésen is...Én nem vok emo én én vagyok ennyi legyél te is az így könnyebb...De viszont nincs bajom velük.Ők is emberek ugyan úgy mint én vagy ti.Az igazi emo-k akik télleg emo-k mostanság kevesen vannak..Tőlem is nap mint nap megkérdezik hogy emo vagyok-e de sose mondtam rá igent..Az igazi emo tudja miért emo..Am meg nem minden emo fordul magába.több féle emo van.A vidám emberek is lehetnek emo-k akkor is ha nem úgy öltöznek..A emo boyokkal meg nincs semmi baj..Van köztük olyan aki télleg ronda emg van közöttük nagyon is helyes.És sztem azzal egy emo nem foglalkozik hogy ki utálja vagy ki nem.Ennyi erővel a plázacicákat is leeht utálni emg a nyálas kis szutykokat..

ennyit erről..

2009. jan. 16. 15:02
 35/46 anonim válasza:
38%

Előző vok..

Az igazi emo-k nem vagdossák magukat pont az a problem hogy a pózerek azt hiszik és ezért azzal akarnak igazi emo-k lenni.

2009. jan. 16. 15:11
 36/46 anonim ***** válasza:
75%
A válaszokból már gondolom te is rájöttél, hogy az átlag azért nem szereti őket mert ez egy "divat". Amúgy ne vedd magadra, az ember nem szeret semmit amit nem ismer. Ha nem fekete lenne hanem piros akkor a pirosat utálnák. Az jó ötlet, hogy nézz utána mi is az igazi emo és csak azután mond magad annak.Az egyik válaszban azt írták hogy a jellegzetes haj eltakarja a sok rosszat. Ez eddig világos, de ezzel nem teljesen értek egyet, mivel magyarok vagyunk és mi a fekete? tudtommal nekünk a gyász színe.Akkor az nem valami rosszat valósít meg amit csak az érzékeny emok értenek? Sok stílus irányzat van és egyszer mind elmúlik. (Láttál már emo nagyapót az utcán szaladgálni?) De a stílus is a divat része viszont életérzés-e számodra , hogy emo, azaz érzékeny vagy? Én ember vagyok. Te is az vagy. És erről ne feledkezz meg soha, akármi is van rajtad, akármilyen a hajad.
2009. jan. 16. 17:23
 37/46 anonim ***** válasza:
68%

Heló!

Tudod, kislány az EMO-sokat azért utálják, mert a stílusban r*hadtul nincs semmi egyediség, csak összekapkodott néhány stílusból a jellegzetes dolgokat, és rámondják hogy emo. HJa, meg pszichológiailag próbálnak elhatárolódni, és sajnáltatják magukat, meg minden sz*r. Miért nem tudnak az ilyen hülye p*csák otthon nyugodtan a seggükön ülni, és nem anyuci/apuci pénzén garázdálkodni a qrva drága emós boltokban?

Aki belinkelte azt a szörnyű bakancsot.. őszinte részvétem, azt hiszem én néhány napig nem leszek képes aludni. CSESSZÉTEK MÁR MEG! ALAPBÓL ÉN IS HORDOK BAKANCSOT, DE OLYAT KI VENNE FEL? Ez az egész csak divat-majmolás. Elegem van már, hogy megyek az utcán és a idióta emós **csák ot röhögcsélnek, meg bámulnak rám, mint egy izére. Pedig, én nem viselek semmilyen stílust, bár általában jól lerockereznek, de nem vagyok az. Én a saját stílusomat képviselem, és nem változtatom évente a divat szerint. Ha mégis bekéne határolnom, azt mondanám, gót-punk-rocker és saját egyedi stílus keveredik bennem, és igényes zenét hallgatok, nem azt a nyáladzó mittudoménmit, amit az emósok.

Valamint... Miért mondjtáok A MY CVHEMICAL ROMANCE-RE, HOGY EMO-BANDA? Hülyék vagytok? Már bocs, de Gerard Way az emo divatba jövése előtt alapította meg az MRC-t és egyáltalán nem emót játszanak. Jó, lehet hogy a szövegeik elég szomorúak, vagy mi, de akkor sem emó-banda. A Green daynek is vannak olyan számai, mégsem emósok, hanem punk-rockerek, oké? Úgy hogy le lehet szállni a normális együttesekről, hallgassatok AFIT, meg Anti Fitness Clubbot, meg azt a Nó kekszes dolgot.. mind szánalom, nem értékes zene, nem is zene, hanem emó-törmelék.

Nah, ennyi voltam, szánalmas az egész emó-banda, császtok.

2009. jan. 17. 13:21
 38/46 anonim válasza:
89%
én azé utálom mert tiszta hülyék össze vissza vagdosák egymást óóó tiszta hülyék
2009. jan. 18. 09:30
 39/46 anonim ***** válasza:
Köszi a leszavazásokat emó-görlök... majd postázok néhány mosószeres kést, grat.
2009. febr. 3. 20:19
 40/46 anonim válasza:
Hát jó lenne tudni! :( Én is 1 emo vagyok, de senkinek nem szoktam beszolni! Nekem mégis! Én nem utálom az életem és nem is vágdosom magam! Mégis megszolnak miatta! De miért!?
2009. ápr. 19. 16:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!