Mit gondoltok az olyanokrol, akik a hajlektalanoknak
adnak/nem adnak penzt?
Figyelt kérdés
Mi az allaspontotok? Szerintetek melyik a helyes dontes? Nektek van batorsagotok elutasitani hajlektalanokat nyiltan, ha korbe fognak es egyedul vagytok? Mert velem ez tortent egyszer...
En igazabol arra lennek kivancsi, hogy ti ezt meg is teszitek vagy csak felteteles modban marad a dolog. Marmint, hogy "adnatok", mert sok ember ezt mondja, de konkretan nem ad es nem vesz semmit.
2011. jan. 28. 08:16
3/27 anonim válasza:
Ha keresnék havi 200 ezret LEHET,hogy adnék,amennyiben olyan kedvemben vagyok.De nem is keresek annyit,szóval nem adok soha.
2011. jan. 28. 08:29
4/27 anonim válasza:
En penzt szoktam adni.Különfele koldusok vannak.Azoknak nem szoktam adni,akiknek van "fönökük";es a kapott penzt elveszik tölük.
2011. jan. 28. 08:57
5/27 anonim válasza:
Én nem adok. Miért adnék, nekem sem ad senki semmit. Nagyon sajnálom a hajléktalanokat, de nem tudok segíteni nekik.
2011. jan. 28. 08:58
6/27 anonim válasza:
én amikor jövök haza egyetemről, és úgy jött ki, hogy nem ettem meg a szendvicsem, oda szoktam adni egynek, ha látok. nagyon hálálkodnak érte
2011. jan. 28. 09:07
7/27 anonim válasza:
Én adok, ha van nálam. Sztem nem bátorság kell az elutasításhoz, hanem ügyesen meg kell győzni hozzá a lelkiismeretedet.
Akkor is adok, ha tudom hogy piára költik el. Ha neki az kell, legalább ennyi öröme legyen. Nem hiszem hogy ti 200, vagy 1000 forintot mindig hasznosabban költötök el.
Az a baj ez egy olyan gödör, amiből nemigen lehet csak úgy kimászni, akkor se ha józanok maradnak :(
2011. jan. 28. 09:12
8/27 anonim válasza:
Én adok! Kis városban lakom, itt alig van az utcán hajléktalan, de Pesten vagyok, akkor sokat "eladakozok"! A párom mindig csesztet is vele,hogy piára költik. Erre azt szoktam mondani,hogy na és? Engem nem érdekel! Kibírom azt a pár száz forintot, nekem az nem akkora összeg,mint egy hajléktalannak. Más hülyeségre is elköltök ennyit! De kaját is szoktam adni!
2011. jan. 28. 09:19
9/27 Cory Rose válasza:
Nem adok, aki hajléktalan lett, magára vessen. Nincs semmi indok arra, hogy támogassam őket akár csak 100 ft-tal is.
2011. jan. 28. 09:24
10/27 anonim válasza:
Hááát... Ha mondjuk a Keletiből elindulsz a Moszkvára, akkor út közben annyi homelessel találkozol, hogy simán elkölthetnél 3-4 ezer forintot. :) A képeslappal bizniszelőkről már nem is beszélve.
Jellemzően nem adok, csak ha szimpatikus a kéregető. Nyugatinál botlottam egyszer egy kedves homelessbe, mondta, hogy borozni szeretne és ha adok aprót, elmond egy viccet. Választhattam, hogy milyen vicc legyen és mert valóban humoros volt, kapott 300 pénzt. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!