Mit gondoltok az olyanokrol, akik a hajlektalanoknak adnak/nem adnak penzt?
"mi az a párszáz forint?
amennyi adakozó kedv van ebben az országban :S"
Az adakozás nem csak kedv kérdése, hame lehetőség is. Nekem nincs felesleges párszáz forintom sem, amikor napi háromszori kaja nem jön ki a fizetésemből. Ha lenne plusz pár száz forintem sem a hajléktalanoknak adnám, hanem magamra költeném először. Rohadtul bosszantó, amikor jön a hajléktalan aztan meg én vagyok az önző, bunkó fasz, hogyha nem adok neki.
Ha van a zsebemben apró akkor szoktam adni max 100 forintot. Vagy ha megyek haza és megmaradt a szendvicsem azt is szívesen odaadom.
Sokan abba bele sem gondolnak, hogy nem minden hajléktalan felelőtlenségből került az utcára. Manapság mennyi ember kerül egyetlen perc alatt az aluljáróba..:S Még ha piára is költi azt a pénzt akkor sem haltam bele 100 forintba pedig csóró egyetemista vagyok:)
L/19
Nem szoktam adni neki mert nincs keresetem, szüleim se keresnek sokat, sőt anyám jelenleg munkanélküli.
Van kevés ösztöndíjam, azt osztom be de még most se tudom hogy tavasszal jut e arra amire szeretném.
Amúgy a legtöbb hajléktalan szerintem tehet arról hogy hajléktalan lett. Van persze olyan is akinek a lakását elvitte a bank, de a legtöbb alkoholista akit otthagyott a felesége és még mélyebbre süllyedt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!