Járnátok egy iylen csajjal (képpel, bővebben lennt)?
Figyelt kérdés
Sziasztok... a barátom fél év után azzal dobott ki, hogy ő a vékony lányokat szereti, már totálisan kétségbe estem, eljárok szórakozni, de nem történik semmi, senki nem akar összejönni..., félek azért, mert mindenki hájas disznónak tart, olyan kövér vagyok tényleg, hogy senki sem járna velem? vagy már cska beképzelem ezt magamnak? nagyon kétségbe vagyok esve, kérlek segítsetek... 18/L
2010. szept. 18. 22:11
81/87 anonim válasza:
Nagyon jól nézel ki, ha ez számít valamit én dugnálak. :)
20/F
82/87 anonim válasza:
A barátod szerint nem vagy vékony? Mit akar, hogy csontváz legyél? Már így is alig van rajtad valami hús.
83/87 anonim válasza:
Előző vagyok. Aki Téged hájasnak tart, annak elmeorvosra van szüksége, de sürgősen!!!!
85/87 anonim válasza:
Nincs semmi baj az alakoddal. A barátod meg egy tapló. Nem azért, mert a piszkafa a preferenciája (mert szíve joga), hanem azért, mert minek vágott bele egy kapcsolatba, ha jobban bejön neki egy más típus??? gyökér. Egyébként nem vagy hájas, az hülyeség.
86/87 anonim válasza:
Dehogy vagy kövér!!! Tiszta csontos vagy :)
87/87 anonim válasza:
az exed egy bunkó. nem vagy kövér. tök oké a pocid.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!