Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Járnátok egy iylen csajjal...

Járnátok egy iylen csajjal (képpel, bővebben lennt)?

Figyelt kérdés

Sziasztok... a barátom fél év után azzal dobott ki, hogy ő a vékony lányokat szereti, már totálisan kétségbe estem, eljárok szórakozni, de nem történik semmi, senki nem akar összejönni..., félek azért, mert mindenki hájas disznónak tart, olyan kövér vagyok tényleg, hogy senki sem járna velem? vagy már cska beképzelem ezt magamnak? nagyon kétségbe vagyok esve, kérlek segítsetek... 18/L

[link]

[link]

[link]

2010. szept. 18. 22:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/87 Kamuuu ***** válasza:
mutass má az arcodrol mert ez igy nem fer... végre vki rak fel képet és no fej?O.o
2010. szept. 18. 22:16
 12/87 Kamuuu ***** válasza:
Amőgy igen az exed 1 hülye f*sz
 13/87 A kérdező kommentje:
mingyárt teszek fel akkor teljes képet de cska arc nélkül...
 14/87 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem vagy dagadt..még ducise.nagyon vékony vagy
2010. szept. 18. 22:19
 15/87 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha nem aladin szerkóban lennél, és látszódna az arcod
2010. szept. 18. 22:20
 16/87 anonim ***** válasza:

ezekből a képekből nem sokat lehet megállapítani az alakodról..lehet hogy lapos a hasad de a lábad nem látszik meg a melled se meg az arányok se. és amúgysem csak az alakról van szó, hanem a stílusról, arcról kisugárzásról, viselkedésről. valószínűleg nem az alakod miatt nem találsz valakit, ahnem amiatt mert lerí rólad hogy nem vagy elégedett magaddal. ha te se szereted és fogadod el magadat, akkor hogy várod el hogy más szeressen és elfogadjon?

21/L

(egyébként én nálad is vékonyabb vagyok, és az alakommal arcommal semmi baj,nem vagyok egy extra szépség, de nem vagyok csúnya. egy évig mégsem volt barátom. de nem görcsöltem rá, és mostmár boldog párkapcsolatban élek.)

2010. szept. 18. 22:22
 17/87 anonim ***** válasza:
na hol a kép?:D
2010. szept. 18. 22:22
 18/87 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy kövér, viszont nem fogyóztál véletlenül, mert nem elég feszes a bőr a hasadon, lóg rajta a bőr, amúgy egyáltalán semmi baj nincs veled. most nekem sincs pasim, remélem neked lesz hamarosan, jó nagyot csalódhattál az exedben és nagyon szerethetted, ha ennyire számít a mai napig a véleménye..
2010. szept. 18. 22:23
 19/87 anonim válasza:
cuki a pizsid :DDD
2010. szept. 18. 22:24
 20/87 A kérdező kommentje:
2010. szept. 18. 22:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!