Járnátok egy iylen csajjal (képpel, bővebben lennt)?
Sziasztok... a barátom fél év után azzal dobott ki, hogy ő a vékony lányokat szereti, már totálisan kétségbe estem, eljárok szórakozni, de nem történik semmi, senki nem akar összejönni..., félek azért, mert mindenki hájas disznónak tart, olyan kövér vagyok tényleg, hogy senki sem járna velem? vagy már cska beképzelem ezt magamnak? nagyon kétségbe vagyok esve, kérlek segítsetek... 18/L
ezekből a képekből nem sokat lehet megállapítani az alakodról..lehet hogy lapos a hasad de a lábad nem látszik meg a melled se meg az arányok se. és amúgysem csak az alakról van szó, hanem a stílusról, arcról kisugárzásról, viselkedésről. valószínűleg nem az alakod miatt nem találsz valakit, ahnem amiatt mert lerí rólad hogy nem vagy elégedett magaddal. ha te se szereted és fogadod el magadat, akkor hogy várod el hogy más szeressen és elfogadjon?
21/L
(egyébként én nálad is vékonyabb vagyok, és az alakommal arcommal semmi baj,nem vagyok egy extra szépség, de nem vagyok csúnya. egy évig mégsem volt barátom. de nem görcsöltem rá, és mostmár boldog párkapcsolatban élek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!