Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Járnátok olyan pasival/csajjal akivel tök jól el tudtok beszélgetni (belsőre pont ideális), de külsőre nem az esetetek?
Szia!
Személy szerint igen. Nekem, főleg a belső a fontos, hogy legyen értelmes, vicces a lány, stb. Az, hogy egy kicsit csúnyább az átlagnál, az nem annyira szempont. Inkább egy értelmes kevésbé szebb lány, mint egy bombázó, de hót koki csaj...
Igen!
Pont így voltam a barátommal. Ismertem régebbről, de sose tetszett, nem is tartottam vele a kapcsolatot. Aztán egyszer úgy hozta a sors, hogy egy bulin beszélgetni kezdtünk, onnantól már nem volt visszaút... Mondhatni már akkor beleszerettem, egyből randik következtek és 1 hónap múlva már jártunk. Totál belezúgtam és a rózsaszín köd 4 éve nem halványul... Mikor járni kezdtünk, akkor vettem észre, hogy jééééé milyen gyönyörű a szeme, a szája, az orra, az arca... Mióta szerelmes vagyok Belé, azóta Őt látom a világ legcsodálatosabb férfiának, kívül- belül. Szóval nálam abszolút a belső vett le a lábamról. Amúgy is bárkivel szívesen beszélgetek, sose volt gond, ha egy "csúnyább" fiú jött oda hozzám, én mindenkinek megadtam az esélyt, mert nem a külső számított. És tudom is, hogy ha az ember szerelmes lesz, onnantól úgyis a párját látja a legszebbnek :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!