Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 13-15 éves lányok milyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13-15 éves lányok milyen az ideális pasi?

Figyelt kérdés
14/f vagyok
2011. aug. 9. 22:30
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
71%
Olyan nem létezik :D
2011. aug. 9. 22:32
 2/27 anonim ***** válasza:
37%
Justin Bieber.
2011. aug. 9. 22:32
 3/27 anonim ***** válasza:
46%

A 13-15 éves lányoknak KEN (barby) jön be!

:D

2011. aug. 9. 22:43
 4/27 anonim ***** válasza:
53%

22:32 XD.

Amúgy nekem mindegy, csak legyen ápolt. Kedves, figyelmes és tudjak vele jókat beszélgetni. :)

2011. aug. 9. 22:44
 5/27 anonim ***** válasza:
57%

én a külső alapján csak akkor szoktam értékelni HA:

vasalt, melírozott hajú, marhadivatos pólókban .s cipőkben járó, csőnadrágot hordó, alsógatya kivillantós... ez a stílus nagyon nem jön be.. férfivel akarok járni!

az arc az mindegy. ne legyen azért szakmunkásbajuszos-elállófülű, bandzs, tehát azért egy alap legyen meg benne, amitől nem hányom el magam (beírod googlebe hogy ugly boy, és az első néhány találat..na az olyanokat ne kössz!)

legyen érett. határozott. tudja mit akar. ne legyen beképzelt. ne legyen gyerekes. szeressen. fejezze ki az érzelmeit, de ne legyen nyálas. legyen udvarias. ha mellette vagyok, hozzábújok, akkor biztonságot érezzek. ez nagyon nagyon fontos! nyugodjak meg, ha mellette vagyok. ne féltékenykedjen. szeressen úgy ahogy vagyok. bókoljon. tudjak vele beszélgetni dolgokról, legyen véleménye. ne kockuljon egész nap, legyen valami hobbija. legyen érdeklődő, talpraesett.

külsőre mondom ne ez a mai klónfiú legyen.. ha külön kérdezitek és mondanom kéne na hát persze hogy van aki.... oké megőrülök az ilyen fiúkért:

[link]

[link]

[link]

de ezek csak példák...

testalkat ->lásd axl rose-nál

ruházat, arc, mindháromnál..

de amúgy a külső annyira nem számít. csak ne legyen tömegklóncica..

ne legyen kövér, büdös, kiygúrt atomállat (csak annyira mint a képeken fent) , legyen ápolt, tiszta.

2011. aug. 9. 22:45
 6/27 anonim ***** válasza:
53%
igen mert nincs kedvem leírni ezt a litániát .. amúgy meg minden nap van 10 ilyen kérdés, szóval..:D
2011. aug. 9. 23:13
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Ideális? Az már milyen lehet. Lesi minden szavát a csajának, és papucs? Vagy olyan geil, hogy csak magával foglalkozik, és azon élvezkedhet a barátnője, hogy a butacsajok írígylik, micsoda jó pasi. Egyébként is, már micsoda szó, főleg ilyen fiatalon. Pasija a romlott erkölcsű, amolyan utcasarkra való lezüllöttnek van, aki futtatja, ha kell, ha nem, és néha, ha kedve van hozzá, jól megrakja. Egy jó lánynak legfeljebb fiúja van, főképp ennyi idősen, bár talán még nem kellene. Mint ahogy a fiúnak sem csaja van, mert az ugyanazt a képzetet kelti, legfeljebb barátnője, akit nem arra tart, hogy előrángassa, ha éppen koszos a gatyája, vagy nagyon ágaskodik valami benne.

Szóval ideálisság egyfajta marhaság. Vagy van valaki, akinek az tetszik, hogy önmagad vagy, és nem valami felfújt hólyag, vagy még nincs. Nem dől össze miatta a világ, foglalkozz mással, különösen némi ész magadba applikálásával, mert az sosem árt. De ha divatmajom akarsz lenni, akkor legyél olyan, mint a divatb*zik, festess hajat, játszd az eszedet, és a megfelelően tipikus buta libáknak nagyon be fogsz jönni. Hogy az mennyit ér, majd pár év múlva eldöntheted. Addig meg a választás nálad van.

2011. aug. 10. 00:13
 8/27 anonim ***** válasza:
barna hajú barna szemű, lehetőleg rövid zselézett hajjal :D legyen helyes és vékony persze nem olyan anorexiás de ne is legyen egy húsgombóc picit lehet izmos is és ne túl magas mivel én se vagyok egy felhőkarcoló :D nagy vonalakba ennyi
2011. aug. 10. 00:17
 9/27 anonim válasza:
Olyan, aki anélkül tudja, hogy mit érzek, hogy megszólalnék. Aki akkor is kedves, ha nekem épp megvan, és egy hárpia vagyok. Van saját véleménye, és ezt fel meri vállalni. Tudja, hogy mikor vágyom egy ölelésre. Minden csókja mámoros, és gyengéd, de az ágyban szenvedélyes, és nem unalmas. Ja, és mindenképp vidám, és vicces. Én személy szerint utálom a silány, depis fiúkat. Jaaa, és értsen a nőkhöz...
2011. aug. 13. 22:57
 10/27 anonim ***** válasza:

[link]

valami ilyesmi. de ilyet ritkán látsz 14 évesben. birom az állatokt :$ de fontos, hogy érett legyen és ne menőzzön mert azzal k.vára nem lesz senki. nem szeretném hallgatni az idióta sztoriait h ő h bebaszott péntek este. inkább mutassa meg :)

2011. aug. 13. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!