Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek milyen legyen egy ideális, jóképő pasi? (herceg fehér lovon)
KÜLSŐ alak,magasság,kilogram,hajszínn,szemszín,stílos,hajhossz,
BELSŐ el ne feledjétek!
mint a barátom :$
kicsit macis..de csak kicsit
kb 170 lehet
h hány kiló azt megtippelni se tudom nem duci de nem is vézna:D
sötétbarna haja van világos barna melirral
óriási barna szemei ^^
sokan emonak titulálják,külsőre..de nem az
hát a csitrije az elől félhosszú..félrefésülve...hátul a haja is kb ugyanakkora..vasalja,mert amugy nagyon göndör^^
Külső:..hmm..legyen 1 kis hasa,kb 170 magas, ne legyen kövér, de túl sovány se,szőke és kékszemű..:D:D..imádooom..:D:D..,hát a stilusa legyen laza és sportos, rövid haj, ja és jóképű..:P
Belső:..legyen jó humora /ne unatkozzak mellette/, legyen romantikus, figyelmes..kb ennyi..
belső: figyelmes, humoros, illedelmes és kedves
külső: alak? hát nem tudom, arányos..:D lehet egy kis has, meg legyen nagyobb darab, szóval nézzen ki jól..:D magasság.. olyan 175-180(és magasabb) körüli.. a testsúlya meg mint már említettem legyen annyi, hogy arányosan nézzen ki ezzel a magassággal:D, a hajszín, hát fekete vagy barna, szemszín mindegy, de én a zöld és a barna szemet szeretem, a stílusa hasonlítson az enyémhez, szeresse a keményebb zenéket, de hallgasson meg mindent amit igényesnek tart. a haja meg mindegy, csak álljon neki jól, de nekem főleg a hosszú raszta, vagy a nagyon rövid jön be.
külső: magas, kidolgozott test, tudjon öltözködni,de ne legyen divatmajom, az arcához és stílusához megfelelő haj
belső(ami sokkal fontosabb mint a külső!): hűséges!, kedves,okos(de nem okoskodó), humoros, mosolygós, megértő, figyeljen oda a nőre(mert hát melyik nő nem szereti azt ha olykor babusgatják?:) ilyenek...
Külső: Barna, vagy fekete hajú (de nem festett), magasabb nálam, tehát legalább 170 centi. Ne legyen sok súlyfeleslege, mert akkor agyonnyom az ágyban, és egészségtelen is. A legfontosabb, hogy legyen ápolt.
Belső: Lehessen vele jókat beszélgetni, legyen ragaszkodó. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!